# #

20 Ιουλ 2011

Εχουμε ολοι, και στην Κυπρο και παντου, τους ηγετες που μας αξιζουν, αυτους που εμεις ψηφιζουμε.....

Ειναι οντως απιστευτο, ποση μεγαλη σημασια εχει η "καρεκλα" στην οποια στρογγυλοκαθονται ολοι τους....!!!
Ειναι ικανοι, να δολοφονουν εν ψυχρω τους "υπηκοους τους", χωρις κανεις απο αυτους να τιμωρειται...
Ειναι οι ιδιοι τους οποιους ΕΜΕΙΣ ψηφιζουμε για να κανουν τη ζωη μας καλυτερη...!!!
 Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο . . . .




Το βίντεο είναι από την  εκπομπή του κορυφαίου δημοσιογράφου της Κύπρου, Γιαννάκη Καρεκλά, στο ΡΙΚ (Κρατική Κυπριακή Τηλεόραση). Η ώρα είναι 10:23 το βράδυ, και ο παριστάμενος στο στούντιο του ΡΙΚ, βουλευτής της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη:


Τα εκρηκτικά που εξερράγησαν στην Ναυτική Βάση Μαρί έξω από την Λεμεσσό, στις 5:50 το πρωΐ της Δευτέρας 11 Ιούλη 2011 είχαν απεμπλουτισμένο ουράνιο!!


 Κι όπως θα ακούσετε τον (γιατρό στο επάγγελμα) κ. Σιζόπουλο να εξηγεί στο βίντεο, η εισπνοή απεμπλουτισμένου ουρανίου δημιουργεί 100% καρκίνο στον εισπνέοντα.


 Επίσης, η ανίχνευση του απεμπλουτισμένου ουρανίου στην ατμόσφαιρα γίνεται μέσα σε λίγες ώρες από την διαρροή του, αλλά μετά από 8 με 10 ώρες δεν ανιχνεύεται καθόλου!


 Άρα, οι διαβεβαιώσεις του Χριστοφιακού Υπουργείου Υγείας της Κύπρου ότι δεν ανιχνεύτηκαν ίχνη περίεργων χημικών στοιχείων στην περιοχή της εκρήξεως, είναι μόνο για μαλάκες...





Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής της ΕΔΕΚ (ιδρυτής ο σοσιαλιστής γιατρός Βάσος Λυσσαρίδης) Μαρίνος Σιζόπουλος, είναι από τους πιό σοβαρούς βουλευτές του Κυπριακού Κοινοβουλίου και διέπρεψε ως πρόεδρος της Επιτροπής της Κυπριακής Βουλής για τον Φάκελο της Κύπρου.


http://esxatianasxesi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.