# #

22 Ιουλ 2011

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου, τα θετικά αποτελέσματα του πακέτου για τη χώρα μας θα φανούν πολύ σύντομα – πιο συγκεκριμένα, θα φανούν το 2060.



Μια ακόμα επιτυχία για τη χώρα μας, αφού κατάφερε να χρεοκοπήσει -και επίσημα-, χωρίς κανείς να χρησιμοποιεί τη λέξη «χρεοκοπία».


 Η χρεοκοπία είναι κάτι σαν τον καρκίνο που πολλοί δεν τον λένε με το όνομά του και τον αποκαλούν «επάρατο νόσο», «παλιαρρώστια» ή «ξορκισμένο».


Η Ελλάδα κατάφερε να εξασφαλίσει ένα «μεγαλεπήβολο πακέτο» 109 δισ. ευρώ που περιλαμβάνει της Παναγιάς τα μάτια – πάντως,...
τα μάτια της Παναγιάς είναι δακρυσμένα.


Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου, τα θετικά αποτελέσματα του πακέτου για τη χώρα μας θα φανούν πολύ σύντομα – πιο συγκεκριμένα, θα φανούν το 2060.


Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως το πρόγραμμα διασφαλίζει απόλυτα τις ελληνικές τράπεζες, αν και είναι κοινό μυστικό πως σύντομα στην Ελλάδα θα υπάρχουν μόνο 2-3 τράπεζες· θα είναι τέτοια η κατάντια των τραπεζών που θα τις σνομπάρουν και οι αναρχικοί.


Το πακέτο αναφέρεται ακόμα στην ανάκαμψη της ανάπτυξης της Ελλάδας μέσω ενός νέου Σχεδίου Μάρσαλ – για να αναφέρονται οι Ευρωπαίοι ηγέτες σε «Σχέδιο Μάρσαλ», είναι προφανές πως έχουν αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα διεξάγεται εμφύλιος πόλεμος.


Η χρεοκοπία της χώρας προκάλεσε ενθουσιασμό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μπορούν πλέον να κυκλοφορούν άνετα και ελεύθερα στο δρόμο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος κάποιοι να τους γιαουρτώσουν ή να τους πλακώσουν στις σφαλιάρες.


Ήδη, χτες το βράδυ, δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βγήκαν μόνοι τους έξω και γνώρισαν την αποθέωση από τους πολίτες που τους κερνούσαν συνέχεια και τους έραιναν με ροδοπέταλα.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως από την επόμενη χρονιά η 21η Ιουλίου θα είναι εθνική εορτή και θα γιορτάζεται με στρατιωτική παρέλαση, αστακοφασολάδα και δακρυγόνα.


Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.