# #

12 Νοε 2010

Ευχαριστηριο του ....Γιωργου

Οχι βρε παιδια,μη παει το μυαλο σας στο πασιγνωστο παγκοσμιως πλεον  Γιωργο...Για τον Γιωργο τον Ζτανη λεμε ο οποιος κατελαβε την πρωτη θεση με 746 σταυρουδακια στον συνδυασμο "Ολυμπια Γη". Συγχαρητηρια, λοιπον, Γιωργο και σ ανωτερα !!!


ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες - ψηφοφόρους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.Υπόσχομαι πως δεν θα διαψεύσω, ούτε θα προδώσω την εμπιστοσύνη τους. Προσδοκώ πως και στον Β' Γύρο των εκλογών, στις 14 Νοεμβρίου, με την θετική ψήφο στο Συνδιασμό του Κώστα Δημόπουλου “ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ”, θα μας δώσετε την εντολή να υπηρετήσουμε με αξιοπρέπεια και ήθος τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.
Να μην παραλείψω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους των υπολοίπων παρατάξεων, που αν και δεν κατόρθωσαν να συνεχίσουν στο δεύτερο γύρο, έδωσαν ένα καλό αγώνα και επέδειξαν ήθος. Σας καλούμε να μας στηρίξετε και σας θέλουμε δίπλα μας. Είναι μια μάχη που δίδεται για τον τόπο μας και πρέπει να συμβάλουμε όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Παρ'οτι ο Συνδιασμός μας στηρίζεται κομματικά απο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, καλούμε και θέλουμε την στήριξη όλων των συνδημοτών, ανεξαρτήτου χρώματος και πολιτικής ιδεολογίας, γιατί ο Δήμος ανήκει σε όλους...Θα δουλέψουμε για όλους, χωρίς ενδιασμούς και μικροκομματικές σκοπιμότητες. Στόχος μας, ο συγκερασμός νέων ιδεών και νέων προτάσεων. Ζητάμε την ψήφο εμπιστοσύνης απο όλη την κοινωνία, για μια νέα αρχή στην πορεία της Νότιας Πιερίας, που στο επίκεντρο θα έχει τα πραγματικά προβλήματα του πολίτη..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ζτάνης Ι.Γεώργιος

1 σχόλιο:

  1. Εχεις το θρασος και βγαζεις και ευχαριστηριες δηλωσεις ρε Ζτανη;Δεν ντρεπεσαι λιγακι ρε συ;Παντως να ξερεις οτι εχουνε γνωση οι φύλακες και ολοι μαθανε ή θα φροντισουμε εμεις τα κοροιδα να μαθει και ο υπολοιπος κοσμος το ποιον του χαρακτηρα σου και το πως μαζεψες αυτα τα 746 σταυρουδακια.Ασφαλως θα μαθει και ο Δημοπουλος το τι κουμασι εισαι και πως εκμεταλλευτηκες και πουλησες με τον χυδαιοτερο τροπο αλλους συνυποψηφιους σου.Εσεται ημαρ...Ζτανη

    Ενας νεος σου συνδημοτης(τρομαρα μας)απο τον τεως δημο Διου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.