# #

12 Νοε 2010

Οι άνδρες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν μακρύτερο παράμεσο !!! και οχι μονο?

Sexy και επιτυχημένοι οι άνδρες με μακρύ παράμεσο


Η αλήθεια είναι πως τα δάχτυλα των ανδρών έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τους επιστήμονες σχετικά με το τι μπορεί να δείχνουν με την τελευταία μελέτη να αναφέρει πως ο...
μακρύς παράμεσος σημαίνει ένδειξη πλούτου.

Πιο αναλυτικά, το μέγεθος του παράμεσου δείχνει επίσης ...και την ανταγωνιστικότητα που κρύβει κάποιος μέσα του. Η έρευνα έγινε από το πανεπιστήμιο Κονκόρντια με επικεφαλής τον Γκαντ Σάαντ και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Personality and Individual Differences.

Παρόλο που μεγάλο ποσοστό γυναικών αρέσκονται σε τέτοιου είδους άνδρες, τελικά επιλέγουν για σχέση έναν πιο ήρεμο και πιο σταθερό άνδρα με μακρύτερο δείκτη από ότι ο παράμεσος.

Σημαντικό ρόλο στο μέγεθος και μάκρος των δακτύλων παίζει η τεστοστερόνη και στα δύο φύλα η οποία φυσικά είναι σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στους άνδρες. Οι άνδρες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν μακρύτερο παράμεσο, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επιθυμία για συνεχείς νίκες άρα και απόκτηση περισσότερων χρημάτων.

Στο ίδιο συμπέρασμα είχε καταλήξει και παλιότερη έρευνα που έδειχνε ότι οι τραπεζίτες του Σίτι με μακρύτερο παράμεσο είναι πιο πετυχημένοι καθώς ρισκάρουν και είναι τολμηροί.

Η επιθυμία για νίκη δεν είναι μόνο για τον επαγγελματικά τομέα αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις και στον αθλητισμό. Στο πρώτο σκέλος, το είδος του άντρα είναι οι “επικίνδυνοι” που γοητεύουν τις γυναίκες αλλά δεν επιλέγονται ως σύντροφοι.

Όσον αφορά τις γυναίκες, βάρος δίνεται στην αναλογία των δακτύλων καθώς το μάκρος στις περισσότερες είναι το ίδιο.
http://dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.