# #

10 Νοε 2010

Η γριά κότα έχει το ζουμί;

Το ιστορικό στερεότυπο ότι οι ηλικιωμένοι προτιμούν μέχρι σήμερα τις νεώτερες γυναίκες οδήγησε σε μια απελευθερωμένη έρευνα.
Ο εκδότης ενός καθημερινού ηλεκτρονικού περιοδικού για άνδρες, προτείνει στους άνδρες να αναζητούν γυναίκες...
πιο κοντά στην ηλικία τους.
Η έρευνα, που ψήφισαν 424 άνδρες, αποκάλυψε ότι 56% θέλουν τη διαφορά ηλικίας να κυμαίνεται σε πέντε ή και περισσότερα χρόνια σε μια σχέση.
«Έκπληξη μου έκανε το αποτέλεσμα της έρευνας, λόγω του συντηρητισμού των εθελοντών» δήλωσε ο Dr Smith. «Περιμέναμε πως οι περισσότεροι θα επιθυμούσαν μια γυναίκα μάλλον αρκετά κοντά στην ηλικία τη δική τους. Μόνο 16 % είπαν ότι οι διαφορές ηλικίας δεν ήταν σημαντικές»
Μια μεγάλη αναλογία, 62%, μίλησε από πείρα δεδομένου ότι ήταν σε σχέσεις στις οποίες η διαφορά ηλικίας ήταν μεγαλύτερη από πέντε έτη.
Μια διαφορά ηλικίας 10 ετών ή περισσότερο, θεωρήθηκε ακατάλληλη για το ποσοστό του 45% των ερωτηθέντων.
«Οι ερωτηθέντες βάση της έρευνας ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για τις κοινωνικές, οικονομικές και μορφωτικές διαφορές και βρήκαν χαοτική την απόσταση και τα εμπόδια στις σχέσεις μεταξύ των νεότερων γυναικών» κατά τον Dr Smith.
Η πείρα των μεγαλυτέρων σε ηλικία φαίνεται πως είναι ο πιο σημαντικός παράγων, τουλάχιστον σε ένα ποσοστό 68% και εχθρός για την επιλογή νεώτερων γυναικών σαν συντρόφους.
Μόνο 9% των ερωτηθέντων απάντησαν, πως οι ηλικιακές διαφορές δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις.
Η έρευνα διεξήχθη στον Καναδά.
Που πάει το : "ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά" ;
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.