# #

15 Ιουλ 2011

«Πυρετό» ανέβασε ο παρουσιαστής του «Αλτερ» Νίκος Χατζηνικολάου ....

Παρακολουθησε τον εαυτο σου μεγαλοδημοσιογραφε....Μιλας πανω στους αλλους, χανεις την ψυχραιμια σου...επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια, αρκει να διακοπτεις τους αλλους, ειρωνευεσαι αισχρα.... αηδια εχει καταντησει το...Παπαγαλισταν!!!




Ο σοσιαλισμός τους φέρνει πυρετό... 

«Πυρετό» ανέβασε ο παρουσιαστής του «Αλτερ» Νίκος Χατζηνικολάου, όταν στην εκπομπή του, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, με συγκεκριμένα στοιχεία, απέδειξαν ότι χρήματα υπάρχουν και μάλιστα σε τεράστιες ποσότητες, σε αντίθεση με τα όσα παπαγαλίζει η κυβέρνηση για να περάσει τα ταξικά της μέτρα. 



Αυτά τα λεφτά όμως ...
βρίσκονται στα χέρια μιας δράκας καπιταλιστών, για το συμφέρον των οποίων δουλεύει η εκάστοτε κυβέρνηση και συνολικά το αστικό εποικοδόμημα. 


Η ταραχή του παρουσιαστή έγινε μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη όταν στο τραπέζι έπεσαν μερικά από τα πιο διαδεδομένα ονόματα μεγαλοεργοδοτών που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους αμύθητο πλούτο, ελέω της πολιτικής του δικομματισμού.


 Και εκεί που το πράγμα «μιλούσε» από μόνο του, πως με τους καπιταλιστές στην εξουσία οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται ποτέ να δουν χαΐρι, ο παρουσιαστής ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, για λογαριασμό όλων.


 Γι' αυτό κατέφυγε σε μια απαράδεκτη συκοφαντική επίθεση στο σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του ΚΚΕ: «Και εσείς τι προτείνετε; 


Να βάλουμε στη θέση των επιχειρηματιών τα δικά σας κομματικά στελέχη; Δεν είδατε τι έκανε η νομενκλατούρα στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού; Δεν είδατε τις ντάτσες;» και άλλα παρόμοια, βγαλμένα από το πιο αισχρό οπλοστάσιο της αστικής προπαγάνδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.