# #

21 Μαΐ 2011

Οι άθεοι το απολαμβάνουν περισσότερο???



Καλύτερο σεξ απολαμβάνει όποιος δεν πιστεύει καμία θρησκεία! Σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων ακόμα και αν κάνουν τα ίδια πράγματα με τους πιστούς, η ηδονή είναι μεγαλύτερη.


Και με τη ...
βούλα της επιστήμης πλέον όσοι είναι άθεοι έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Αυτό υποστηρίζει έρευνα των Darrel Ray και της Amanda Brown από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας.

Στην μελέτη συμμετείχαν 14.500 άνθρωποι και όπως αποδείχτηκε οι μη πιστοί είναι πιο πρόθυμοι να συζητήσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις ενώ παράλληλα είναι περισσότερο ικανοποιημένοι με τις σεξουαλικές τους εμπειρίες.

Στη μελέτη και οι δύο ομάδες ανθρώπων παραδέχθηκαν ότι εκτελούσαν τις ίδιες δραστηριότητες, όπως ο αυνανισμός, η παρακολούθηση ροζ ταινιών και το στοματικό σεξ.

Κατά μέσο όρο, όλοι οι άνθρωποι που ρωτήθηκαν βρέθηκαν να κάνουν σεξ περίπου τον ίδιο αριθμό φορές την εβδομάδα. Επίσης, έγιναν σεξουαλικά ενεργοί σε παρόμοιες ηλικίες.

Μέσος όρος βαθμολογίας τους ήταν 8,19 με άριστα το 10. Οι Καθολικοί πήραν 6,34 ενώ οι Λουθηρανοί 5,88.

Τέλος τα στοιχεία μας δείχνουν ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ ένοχοι για τη σεξουαλική συμπεριφορά τους όσο πιο θρήσκοι είναι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.