# #

21 Μαΐ 2011

Μια ανατριχιαστική έκθεση...





Μια ανατριχιαστική έκθεση, σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Προεδρος Ομπάμα, με τον ομολογό του Μεντμέντεβ, λιγο πριν την επίσημη ανακόινωση απο τον Αμερικανό Πρόεδρο της εξόντωσης του Μπιν Λάντεν, αναφέρει μεταξύ άλλων οτι και έγινε αναφορα στο ονομαζόμενο σχέδιο "εξισωση της Αβύσου", για το αν πρέπει να εφορμοσθεί τώρα και όχι αργότερα.
Η "Εξίσωση της Αποκάλυψης" αναφέρεται στην έκθεση που έχει συνταχθεί από μια απο τις πλέον μυστικοπαθείς και......
αινιγματικές γυναίκες στους κύκλους των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών , την Audrey Tomason, (την βλέπετε στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε αυτές τις ημέρες , να παρακολουθεί μαζί με τον πρόεδρο και τα ανώτατα στελεχη του Λευκού Οίκου, την εξόντωση του Μπιν Λάντεν) και η οποία είναι η διευθύντρια του Ομπάμα στον τομέα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Η εν λόγω κυρία έχει προτείνει στην , άκρως πλεον εμπιστευτική, αναφορά της το εξής ανατριχιαστικό. Ότι ο κόσμος μας θα γινόταν πιό ανθρωπινος εάν προηγουμένως υποστεί μια "προγραμματισμένη και ελεγχόμενη γενοκτονία" παρά να αφεθεί στο συνολό του στην άβυσσο του χάους που εχει αρχίσει πλεον να εισέρχεται..!!!
Σύμφωνα με την έκθεση της Tomason, o βιώσιμος πληθυσμός τού πλανήτη μας είναι περίπου στο 1.5 δισεκατομύριο, και όχι στα 7 που πλησιάζουμε ήδη. Επίσης θεωρεί οτι ο πληθυσμός της γης έχει διογκωθεί τεχνητά τα 100 τελευταία χρόνια και βασίζεται σε μια μη βιώσιμη οικονομία που έχει κυριοτερο χαρακτηριστικό τα καύσιμα και την καθε λογης ενέργεια. Εαν αυτός ο πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται. το ίδιο ανεξέλεγκτα, τοτε θα έχουμε εξαφάνιση κάθε μορφής ζωή και όχι μόνο των ανθρώπινων όντων.
Η βασική ιδέα της έκθεσης είναι οτι η ζωή των ανθρώπων έχει πλέον συνδεθεί άρρηκτα με το πετρέλαιο το οποίο δεν είναι μόνο το καύσιμο που όλοι γνωρίζουμε αλλά η χρήση του σε κάθε είδους προιόντα ακόμα και στη γεωργία, τα φυτοφάρμακα, τα λιπάσματα, κλπ.. Η κατοχή λοιπόν και υπεράσπιση απο τα κράτη των αποθεμάτων του αργού πετρελαίου , οδηγεί ταχύτατα σε πολέμους (πολλοί απο τους οποίους έχουν αρχίσει) αλλά σε κλίμακα που δεν θα έχει ξαναγνώρισει η ανθρωπότητα. Και αυτό γιατί τα κράτη ήδη αναζητούν νέα αποθέματα πετρελαίου για να σταματήσουν την οικονομική τους καταστροφή...(βλέπε Ιταλια, Γαλία. Αγγλία πως όρμησαν να κατασπαράξουν στην Λιβύη).
Η Τomason προσθέτει μεταξύ των άλλων, ότι μαζί με την διατροφική και ενεργειακή κρίση θα καταρεύσει και καθε νομισματικό και οικονομικό σύστημα. Και πηγαίνοντας ακόμη παραπέρα λέει ότι μετά την μέγιστη ανάπτυξη των ΗΠΑ λόγω πετρελαίου , ή οικονομία της χώρας είναι πλέον απλώς τεχνητά φουσκωμένη, τυπώνοντας πληθωριστκό χρήμα μετά την αποδύνδεση του δολαρίου από τον χρυσό το 1972. Το γεγονός και μόνο ότι τα παγκόσμιο εθνικό προιόν είναι 55 τρισεκατομύρια, και το παγκόσμιο χρέος προς εκκαθάριση περίπου 2.000 τρεσεκατομμύρια !!!!, φτάνει για να καταλάβει κάποιος τον οικονομικό όλεθρο που παραμονεύει.
Η Tomason υποστηρίζει οτι οι λαοί που λόγω της οικονομικής κατάρευσης θα υποχρεωθούν να αρκεστούν στα "απολύτως απαραίτητα", θα γινουν λαοί επικύνδινοι και ανεξέλεγκτοι.!
Σαν συμπέρασμα η AudreyTomason λέει ότι εφόσον η κατάρευση του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε είναι αναπόφευτη, θα πρέπει οι ηγεσίες του κόσμου να εξετάσουν άμεσα την δυνατότητα μιας ελεγχόμενης γενοκτονίας και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε επίπεδα που θα μπορεί να επιβιώσει σύμφωνα με τους διαθέσιμους φυσικούς πόρους.

Σε επίπεδο πράξης το ανατριχιαστικό σενάριο της Tomason, προτείνει μια περιορισμένη πυρηνική σύγκρουση , σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλά με περιορισμένες επιπτώσεις ακτινοβολίας, κατόπιν χρήση βιολογικών όπλων τα οποία θα χρεωθούν στους τρομοκράτες, και τέλος μαζική μετανάστευση πληθυσμών σε πιό "κατάλληλο περιβαλλον διαβίωσης"
Φυσικα η Tomason. δεν παραλείπει να αναφέρει ότι πριν απο την εναρξη της παραπάνω "διαδικασίας" θα πρέπει να λειφθεί μέριμνα για αυτούς που "αξιζει να προστατευθούν " και σίγουρα να επιζήσουν, δηλαδή την παγκόσμια ελίτ.!!

Το πιο απαισιοδοξο είναι ότι η παγκόσμια ελιτ έχει αρχίσει να αποδέχεται αυτό το σενάριο σαν την πλέον ενδεδειγμενη λύση για την διαιώνιση του απειλούμενου ειδους της.!!

http://iokh.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.