# #

20 Μαΐ 2011

οι ΝΑΤΟΪκοί κτυπάνε ότι βρούνε στη Λιβύη κατά ομολογία των ιδίων...Δηθεν ...ακουστε , θα μας τρελανουν , για προστασια των αμαχων !!!!!!!


Κτυπήθηκαν πολεμικά σκάφη στην Τρίπολη                     

ImageΔεν έχουν πλέον στόχους οι ΝΑΤΟΪκοί και κτυπάνε ότι βρούνε στη Λιβύη κατά ομολογία των ιδίων. Τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βύθισαν οκτώ πολεμικά πλοίαμ επιθέσεις που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με αξιωματούχος της Συμμαχίας, οι αεροπορικές επιδρομές εκτιλύχθηκαν ταυτόχρονα σε στόχους στα λιμάνια της Τρίπολης, του Αλ Κχουμς και της Σίρτις.
"Με δεδομένη πλέον την κλιμάκωση της χρήσης ναυτικών στρατιωτικών μέσων, το ΝΑΤΟ δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αναλάβει αποφασιστική δράση για την προστασία του άμαχου πληθυσμού της Λιβύης (?) αλλά και των δυνάμεων της Συμμαχίας, στη θάλασσα", δηλώνει στην ανακοίνωση που εκδόθηκε ο Υποναύαρχος Ράσελ Χάρντινγκ, αναπληρωτής διοικητής της επιχείρησης "Αυγή της Οδύσσειας", του ΝΑΤΟ στη Λιβύη. Aυτά υποτίθεται ότι είναι στο πλαίσιο των αποστολών για την προστασία των αμάχων...

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι, Μούσα Ιμπραίμ είχε αναφέρει ότι το λιμάνι της Τρίπολης αποτέλεσε στόχο αεροπορικών επιδρομών των δυνάμεων του ΝΑΤΟ το βράδυ της Πέμπτης.
"Μόλις πληροφορήθηκα ότι το λιμάνι της Τρίπολης είναι πλέον στόχος των επιδρομών του ΝΑΤΟ. Μου είπαν ότι χτυπήθηκε ένα σκάφος", είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός αξιωματούχος, χωρίς όμως τότε να παραθέσει περαιτέρω λεπτομέρειες, σχετικά με το σκάφος που επλήγη κατά την επίθεση και την τύχη του.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.