# #

29 Δεκ 2010

Η οικονομική διπλωματία των Σκοπίων...Αληθεια ποιο μεγαλο ελληνικο syper market, μοσχοπουλαει προιοντα του κρατους των Σκοπιων στα Βαλκανια, αναφεροντας τα ως "μακεδονικα" προιοντα?

Η σκοπιανή κυβέρνηση είδε ότι δεν μπορεί να περάσει στη διεθνή διπλωματία το κίβδηλο συνταγματικό της όνομα «Μακεδονία» και προσπαθεί τώρα να κερδίσει την υπόθεση μέσα από τη διοχέτευση καθημερινών προιόντων που έχουν αυτό το όνομα.`Ετσι κυκλοφορούν στην αγορά της Ευρώπης χαλβάδες,κρασιά,ρούχα με το «made in Makedonia». Σκοπός αυτής της τακτικής είναι ο μέσος πολίτης της Δύσης να εθιστεί με αυτό το όνομα,οπότε αυτόματα θα το συνδέσει με το κράτος των Σκοπίων και θα θεωρήσει επεκτατική την τίμια προσπάθεια της Ελλάδος να βρεθεί ονομασία για το Γειτονικό κρατίδιο που να μην περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Επομένως η ένωση επαγγελματιών θα πρέπει να συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση(?) ώστε να κάνουν ασφαλιστικά Μέτρα στις σκοπιανές επιχειρήσεις που διοχετεύουν στη διεθνή αγορά προιόντα με το όνομα «Μακεδονία» με την προτροπή τα Αγαθά να αναγράφουν την ονομασία FYROM προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Κουιζ ....της του Ολυμπου αλεπους.... Ποιο μεγαλο ελληνικο syper market, που βρισκεται σε Σερβια και Σκοπια, τουλαχιστον, μοσχοπουλαει προιοντα της χωρας αυτης, ενω αναγραφονται οτι ειναι "μακεδονικα" προιοντα?  Ολοι τον ξερετε, τον ξερουμε....Μονο αυτος εχει μαρκετ σε Σερβια και Σκοπια....Επισης πουλαει FETA  σερβικης προελευσης η οποια δεν ειναι απο κατσικισιο και προβειο γαλα, οπως προβλεπεται...πουλανε και τη μανα τους να οικονομησουν...Την Ελλαδα την εχουν γραμμενη στα ....αρχ... τους!!!

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.