# #

30 Δεκ 2010

πως ο Σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους, θεωρείται από ορισμένους αφελληνισμός και αποχριστιανισμός Απολαύστε την νέα μας παραγωγή:

Απολαύστε την νέα μας παραγωγή:

Το γεγονός της επεισοδιακής ορκωμοσίας στο δήμο Δημητσάνας συγκίνησε πολύ κόσμο. Η ηρωική φιγούρα του τοπικού σεβασμιοτάτου μητροπολίτη που αντιστέκεται με ταπεινότητα στην επίθεση της Ν Τ Π (Νέα Τάξις Πραγμάτων), φέρνει στο νου ήρωες του τσιπ666, τον αγώνα των Ταυτοτήτων του Κεραυνού Χουντόδουλου και του σημερινού μαθηματο-αστρο-φυσικού Σεραφείμ Πειραιώς. Υπάρχουν. Ζουν ανάμεσά μας στις Νέες Θερμοπύλες.

Χαρακτηριστική η συγκίνηση του πλασιέ Λιακόπουλου, στο liako.gr

Ο τίτλος:
«ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ-ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…»

το κείμενο:
«Τρομερό αλλά και συγκινητικό επεισόδιο κατά την ορκομωσία του δημάρχου Δημητσάνας, όταν κάποιος εκ των «προοδευτικών» παρισταμένων είπε ότι ο νόμος δεν προβλέπει την παρουσία ιερέων στο χώρο.
Ο Σεβασμιότατος (με Σίγμα κεφαλαίο) Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, “ξεσπάθωσε” και του είπε ντροπή σας που θέλετε να κάνετε την Ελλάδα άθεη. Εγκάλεσε μάλιστα όλους τους παριστάμενους που δεν αντέδρασαν στα λόγια του “προοδευτικού”, θυμίζοντας σε όλους μας ότι αρκετά ανεχτήκαμε τον αφελληνισμό και τον αποχριστιανισμό της πατρίδας σιωπηλοί, σαν κάτοικοι του πλανήτη της σιωπής. Εύγε γέροντα…»

Αυτά γράφει συγκινημένα ο «Λιακό» και πολλοί άλλοι πατριώτες προσφέροντας μεταξύ άλλων γλυκό του κουταλιού και άφθονη τροφή εις τα άφθονα βελάζοντα Αμνοερίφια.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.