# #

4 Νοε 2010

Στο βουρκο της αμαρτιας...

ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ... μέχρι να καταλάβει ότι σε γουστάρει
Στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και προφανώς ούτε εσύ. Αν θέλεις, λοιπόν, να της τραβήξεις την προσοχή, βιάσου. Οι γυναίκες δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις – κατά βάθος μας αρκεί ένας περιποιημένος άντρας.
Η όσφρησή μας είναι η πρώτη αίσθηση (μετά την όραση) που πρέπει να ερεθίσεις. Μη φορέσεις όμως βαριά αρώματα ή έντονο after shave και καλύψεις τη φυσική σου μυρωδιά, απλώς φρόντισε να είσαι καθαρός.

7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ... μέχρι να της κάνεις καλή εντύπωση από τη στιγμή που θα αρχίσεις να της μιλάς
Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, οι λέξεις που χρησιμοποιούμε, ο τόνος της φωνής και η γλώσσα του σώματος καθορίζουν... την εντύπωση που θα δημιουργήσουμε μόλις ανοίξουμε το στόμα μας. Ο χρόνος περιορισμένος, γι’ αυτό μην τον σπαταλήσεις σε κλισέ ατάκες του στυλ «Έρχεσαι συχνά εδώ;», «Τι βυζάρες είναι αυτές!». Θα το χάσεις το παιχνίδι. Προτίμησε να ξεκινήσεις μια χαλαρή κουβέντα, αλλά μην ξεχάσεις να βάλεις τελεία. Τα λίγα λόγια σού προσδίδουν έναν αέρα μυστηρίου, που αρέσει στις γυναίκες.

14 ΗΜΕΡΕΣ... κατά μέσο όρο μέχρι να τη ρίξεις στο κρεβάτι
Το πότε θα αποφασίσει μια γυναίκα να κυλιστεί στο βούρκο της αμαρτίας...
μαζί σου είναι άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 3% δηλώνουν ότι θα σου κάτσουν από το πρώτο ραντεβού (μη ζητήσεις τηλέφωνα και διευθύνσεις, η δημοσιογραφική δεοντολογία δε μας επιτρέπει να σ’ τα αποκαλύψουμε). Οι υπόλοιπες δεν ξέρουν ούτε οι ίδιες πότε θα έρθει η ώρα σου, οπότε μέτρα μέχρι τις 14 μέρες, που είναι ο μέσος όρος, κι αυξάνονται οι πιθανότητες.

12 ΜΗΝΕΣ... μετά τη σχέση μέχρι να φας το κέρατο
Κι εκεί που ήσουν σίγουρος ότι σου είναι πιστή έρχεται η δημοσκόπηση της ιστοσελίδας msnbc.com να σε ταράξει. Το 24% των γυναικών ξενοκοιμούνται μετά από ένα χρόνο σχέσης! Η αιτία; Οι συναισθηματικές μας ανάγκες –λέγε με και εγωκεντρισμό– και η απαίτηση να είμαστε πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντός σου. Αν κάποια στιγμή ξεχαστείς, θα ψάξουμε αλλού για να βρούμε αυτό που μας στερείς. Κι ύστερα ήρθε το κέρατο... Μην ξεχνάς, λοιπόν, να της δίνεις απλόχερα την αγάπη σου τουλάχιστον τρεις φορές ημερησίως.

2 ΧΡΟΝΙΑ, 11 ΜΗΝΕΣ και 3 ΗΜΕΡΕΣ... σχέσης μέχρι το μέσο ζευγάρι να αποφασίσει να παντρευτεί
Η πολύχρονη πείρα της ψυχολόγου Έμα Τζέιν Τζόουνς μπορεί να πιστοποιήσει ότι οι γυναίκες, όπως είναι αναμενόμενο, νιώθουν την επιθυμία για γάμο έξι εβδομάδες πριν από τους άντρες – που μπορεί και να μην τη νιώσουν ποτέ. Κι επειδή ζούμε τη γυναικεία χειραφέτηση σε όλο της το μεγαλείο, πλέον δεν ντρέπονται να το δηλώσουν. Μία στις δέκα μάλιστα κάνει εκείνη πρόταση γάμου. Οι πιο πρακτικές απλώς καταφεύγουν στην τεχνική του εκβιασμού: «Ή με παντρεύεσαι ή χωρίζουμε!».
Δείτε τις φώτο:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.