# #

4 Νοε 2010

οι φράουλες είναι αποτελεσματικότερο αφροδισιακό από τα μύδια???

Για σεξ; Φράουλες!



Εάν θέλετε να αυξήσετε την ερωτική επιθυμία σας ή του/της συντρόφου σας, φάτε φράουλες... Σύμφωνα με διάσημο διατροφολόγο, οι φράουλες είναι αποτελεσματικότερο αφροδισιακό από τα μύδια.
Ο βρετανός διατροφολόγος υποστηρίζει ότι .οι φράουλες και τα βατόμουρα έχουν υψηλή περιεκτικότητα ψευδάργυρου στους σπόρους τους. Επειδή όταν τρώμε τα φρούτα αυτά, τα τρώμε ολόκληρα και δεν αφαιρούμε τους σπόρους, ανεβάζουμε τα επίπεδα ψευδάργυρου στον οργανισμό μας.

Ο ψευδάργυρος θεωρείται φυσικό αφροδισιακό: αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης και σπέρματος στους άνδρες και αντίστοιχα κάνει τις γυναίκες πιο δεκτικές στο σεξ. Σύμφωνα με τον ίδιο ερευνητή, εάν ένας άνδρας κάνει έρωτα τρεις φορές μέσα σε ένα 24ωρο, καταναλώνει όλα τα αποθέματα ψευδάργυρου στον οργανισμό του.

Οι φράουλες και τα βατόμουρα είναι πλούσια και σε αντιοξειδωτικά και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Μαζί, λοιπόν, με τα κεριά και τη ρομαντική μουσική, φάτε μια χούφτα φράουλες ή βατόμουρα όταν θέλετε να αυξήσετε την ερωτική διάθεση!
shoot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.