# #

4 Νοε 2010

Οι αποκρουστικές απόψεις ενος παχυδερμου...

Αποκρουστικές απόψεις κατάφερε να εκφέρει για μιαν ακόμα φορά ο κ. Πάγκαλος -όνειδος πλέον της δημοκρατίας- μιλώντας στη ΝΕΤ (συχνά σε προσβλητικό τόνο προς τους ίδιους τους οικοδεσπότες του, την κυρία Μάριον Μιχελιδάκη και τον κ. Τάκη Σπηλιωτόπουλο). Αφήνοντας συχνά άφωνους τους δύο δημοσιογράφους (ίσως γι' αυτό δεν του έκαναν και καμμίαν ερώτηση, ας πούμε δύσκολη) ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου απεφάνθη ότι ο μισός πληθυσμός της Αττικής είναι γηραλέος, οι μισοί Αθηναίοι παρασιτικοί και ότι το σύνολο «των δημοσίων υπαλλήλων δεν παράγει τίποτα»! Θρασύτατος μάλιστα έκανε και μαθήματα εκχυδαϊσμένου μαρξισμού περί παραγωγής. Αλλά, ...αν «οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν παράγουν τίποτα», τι στο διάολο κάνουν οι γιατροί στα νοσοκομεία; απλώς πρσφέρουν υπηρεσίες; Τι διάολο κάνουν οι καθηγητές στα σχολεία; Τι διάολο κάνει ο στρατός; δεν προστατεύει τη χώρα, ώστε με ασφάλεια να παράγουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι; Οταν, τέλος, ο κ. Πάγκαλος ρωτήθηκε για το περίφημο «μαζί τα φάγαμε», απάντησε ότι η ΝΕΤ «δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να του γίνει τέτοια ερώτηση», χαρακτηρίζοντάς την «πολυδάπανη», «επιζήμια» και άντρο «αργομίσθων», στέλνοντας έτσι τον αρμόδιο Υπουργό κ. Χυτήρη για τυρί. Κι απολαμβάνοντας την αιδήμονα σιωπή των δημοσιογράφων που τα άκουγαν, αλλά έκαναν ότι βρέχει...
ΣΤΑΘΗΣ Σ. 3.ΧΙ.2010 stathis@enet.gr

3 σχόλια:

  1. Είναι απαίτηση του λαού μας να μάθουμε επιτέλους ποιος είναι αυτός ο επίορκος «έλληνας»,

    ( Διεφθαρμένοι πολιτικοί, που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού καταδικάζοντας τις επόμενες γενιές στην ατίμωση και στην ξευτίλα και οι οποίοι έχουν το θράσος, όχι μόνο να εμφανίζονται στα κανάλια αλλά και να μας λένε κατάμουτρα ότι «μαζί τα φάγαμε», θα συνεχίζουν να μας εξευτελίζουν και να μας περιφρονούν, σίγουροι ότι είμαστε ένας λαός μαζοχιστών. )

    Είναι απαίτηση του λαού μας να μάθουμε επιτέλους πόσα εισεπραξε, αυτός ο επίορκος σοσια-ληστής που επί είκοσι πέντε χρόνια άρμεγε την Ελλάδα ,παραμυθιάζοντας τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ,με κενολογίες- μπουρδολόγιες-παπαρολογίες…

    Η παρουσία του Θεόδωρου Πάγκαλου στα πολιτικά πράγματα χαρακτηρίζεται από αμετρητες αποτυχιες, λαθος χειρισμους και ελαφρομυαλες δηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παρουσία του Θεόδωρου Πάγκαλου στα πολιτικά πράγματα χαρακτηρίζεται από αμετρητες αποτυχιες, λαθος χειρισμους και ελαφρομυαλες δηλωσεις. Χαρακτηριστικά:

    Η δήλωσή του ότι «η Γερμανία είναι οικονομικός γίγαντας, αλλά πολιτικός νάνος», την οποία κατόπιν υποχρεώθηκε να αποσύρει.

    Η δήλωσή του ότι «στους διαδρόμους του Υπουργείου Εξωτερικών μιλάνε αγγλικά», αναφερόμενος στην Υπουργία Γιώργου Παπανδρέου

    Η δήλωσή του ότι «μετά το 2000 καταστράφηκε η χώρα»

    Η αρχική έντονη καταδίκη του Σχεδίου Ανάν για την επανένωση της Κύπρου και μετέπειτα η φανατική υποστήριξή του

    Η θητεία του ως Υπουργού Εξωτερικών έληξε με την παραίτησή του, το Φεβρουάριο του 1999, λόγω των ατυχών χειρισμών που έγιναν στην υπόθεση Οτσαλάν, του Κούρδου ηγέτη που κατέφυγε στην Ελλάδα και φυγαδεύτηκε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Κένυα, όπου και συνελήφθη καθοδόν προς το αεροδρόμιο από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και παραδόθηκε στις αναμένουσες εκεί τουρκικές αρχές.

    Θεωρειται συνυπευθυνος για τραγικους χειρισμους την νυχτα των ιμων το 1996, σε σημειο να ειναι εως και υποπτος για εσχατη προδοσια.

    Τελος η θητεια του στα περισσοτερα υπουργεια απο οπου περασε, αφησε τεραστια ελλειματα και πολλες φορες ακομη περισσοτερα προβληματα απο αυτα που παρελαβε.

    Θυμιζουμε επισης την δηλωση του οτι τον γιωργακη παπανδρεου δεν θα μπορουσε ουτε να τον φανταστει πρωθυπουργο, αφου ειναι εντελως ανικανος και ανιδεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.