# #

4 Νοε 2010

Ποτε ο άνδρας βάζει τα πόδια στον ώμο και φεύγει ?


Όσα μας ξενερώνουν στις γυναίκες...



Δεν είναι καθόλου δύσκολο να ξενερώσεις έναν άντρα ο οποίος δεν είναι ερωτευμένος. Ο άντρας μπορεί από τη φύση του να είναι κακομαθημένος και εγωιστής, αλλά κάποια πράγματα που παρατηρεί στη γυναικεία φύση, απλώς δεν του ταιριάζουν και δεν μπορεί να τα χωνέψει. Είναι οι περιπτώσεις όπου η επιστήμη σηκώνει
...
τα χέρια ψηλά, ο άνδρας βάζει τα πόδια στον ώμο και φεύγει!

Πιπέρι θα σου βάλω!
Ο ανδρικός νόμος στις αναμεταξύ μας φιλίες λέει το εξής: Ποτέ μην κάνεις σχέση με μια γυναίκα που ξέρει περισσότερες βρισιές από σένα. Καταρχάς σκεφτείτε ότι είναι υποτιμητικό. Φαντάζεστε μια κοπέλα στη θέση του συνοδηγού που ο οχετός της στέλνει ιερόδουλη σε μοναστήρι και «στολίζει» καλύτερα τον ταξιτζή; Πιστέψτε με λοιπόν, είναι φοβερά αντιαισθητικό να σας ακούμε να βρίζετε σαν νταλικέρηδες και οι άντρες δίπλα σας να ψάχνουν στο λεξικό για να βρουν τι στην ευχή σήμαιναν οι πέντε τελευταίες βρισιές.

Η τριχάρπαστη
Οι μελαχρινές είναι υπέροχες γυναίκες και τις αγαπάμε. Σκεφτείτε όμως και λίγο την τριχοφυΐα τους, που πολλές από αυτές δεν την επιμελούνται. Σιγά με τις μούντζες, περιμένετε να σας εξηγήσω. Θέλουμε να είναι περιποιημένες για τον εαυτό τους, γιατί στη συνέχεια θα είναι και για εμάς. Τόσο απόλυτο είναι δηλαδή; Επειδή λοιπόν κανένας άντρας δεν πρόκειται να πει «Gillete ή Wilkinson χρησιμοποιείς μωρό μου;», κάποια πράγματα τα προσέχει κάποια από μόνη της, γιατί είναι πολύ κρίμα να νιώθουμε ότι έχουμε σχέση με το Μαύρο Πιτ.

Τα πρόστυχα τα εσώρουχα της
Όταν με την παρέα μου λέμε σε μια κοπέλα «πολύ ωραίο το φόρεμα σου», δεν εννοούμε ότι μας αρέσει το χρώμα και τα περίεργα στρας πάνω του. Ίσως να το εννοούμε στο 10%. Το υπόλοιπο 90%, αναφέρεται στο γεγονός ότι είναι κολλητό, κοντό και με extra bonus να καταλαβαίνουμε και τι φοράς. Προτού πείτε «είστε ρηχοί και επιφανειακοί», τονίζω ότι όλο αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι μεταξύ μας, μια «αναζήτηση» που δεν είναι ποτέ κουραστική και βαρετή. Σκεφθείτε λοιπόν το ενδεχόμενο, όταν δεν είστε στις μέρες σας, να ανακαλύψουμε σε ιδιαίτερες μεταξύ μας στιγμές, ότι το εσώρουχο δεν είναι καν μπραζίλιαν. Ε όχι, αυτό πάει πολύ…χάθηκε ένα στρίνγκ; Και μην ακούσω δικαιολογίες του τύπου «δεν είναι άνετα» γιατί καμία γυναίκα δεν το υποστηρίζει αυτό. Στο δικό μου μυαλό πάντως και σε άλλα ανδρικά μυαλά απ’ ότι παρατηρώ, ένα εσώρουχο κάνει τα άσχημα να φαίνονται όμορφα και το αντίθετο. Απόλυτο; Τι να κάνουμε τώρα; Άντρες είμαστε!

Η κατάρα του Διόνυσου
Νομίζω ότι τόσο εμείς όσο και εσείς, συμφωνούμε στο παρακάτω: δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από μια μεθυσμένη γυναίκα. Και όταν λέω μεθυσμένη, δεν εννοώ το κέφι που κάνει κάποια με δύο ποτάκια παραπάνω, εννοώ να είναι χάλια, να τρεκλίζει, να χαζογελάει και να γελάνε όλοι μαζί της. Θυμάμαι πριν δύο χρόνια είχα πάει σε ένα πάρτι να βρω μια κοπέλα που βγαίναμε μόλις τρεις μέρες και τα έχασα όταν την είδα. Και αλήθεια, όχι για μένα, γιατί την ήξερα μόνο τρεις μέρες. Η δική της αξιοπρέπεια όμως, καθώς και ο αυτοέλεγχος, ήταν πολύ πιο σημαντικά από έναν οποιονδήποτε γκόμενο σαν εμένα. Ειλικρινά, δεν πιστεύω πως έχω μιλήσει με άντρα για αυτό το θέμα και να μην έχει χαλαστεί. Πάντως το φλερτ μου έληξε άδοξα. Κρίμα γιατί ήταν ωραίο κομμάτι… Διάγνωση: Φρενοβλάβεια!

Η παθητική ζήλια
Η ζήλια σε μικρή ποσότητα δεν είναι άσχημο πράγμα. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο του ψυχολόγου Wayne Dyer, ότι η ζήλια για τον άλλο σύντροφο, είναι σαν την ντοπαμίνη, το υλικό που εκκρίνει ο εγκέφαλος όταν έχουμε κάποιο όμορφο συναίσθημα. Φανταστείτε ότι το απελευθερώνει όταν κάνουμε σεξ. Το ίδιο συμβαίνει με τη ζήλια. Είναι ωραίο να δείχνεις σε κάποιον ένα ενδιαφέρον μέσω της ζήλιας. Όταν όμως υπάρχουν γυναίκες που παρεξηγούν το ευγενικό χαμόγελο σου στην πωλήτρια που μόλις σε εξυπηρέτησε ή το σταυρωτό φιλί στην κολλητή σου επειδή χάρηκες που την είδες, ξεκινούν οι καβγάδες από το πουθενά, τα νεύρα σπάνε και βρισκόμαστε εν τέλει σε δικηγόρο, σύμβουλο γάμου ή νοσοκομείο. Όλα θέλουν μέτρο, αλλά το βάζετε; Αμ δεν το βάζετε γιατί αν θέλετε σκάτε γάιδαρο. Και μην πείτε όχι!
http://www.newscity1.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.