# #

25 Νοε 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Ιρλανδίας στο στόχαστρο του ΔΝΤ!


Μήπως ο τίτλος σας θυμίζει κάτι απο Ελλάδα; Και όμως η Ιρλανδία που αποτελεί τον δεύτερο στόχο των χουντικών τοκογλύφων τραπεζιτών έχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Όπως και η Ελλάδα! Και όπως και στη Ελλάδα, η κυβέρνηση της Ιρλανδίας "αρνείται" να προχωρήσει σε εκμετάλλευσή τους προς όφελος του λαού της, αλλά "καταφεύγει" σε "μηχανισμούς" στήριξης για να ξεπουλήσει στη συνέχεια το φυσικό ορυκτό πλούτο της χώρας στη διεθνή τραπεζιτική ολιγαρχία....

Οι φεουδάρχες Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ αφού μοίρασαν μεταξύ τους τις ενεργειακές πηγές του πλανήτη εφορμούν τώρα για να τις αξιοποιήσουν πρός όφελος τους χρησιμοποιώντας τους ντόπιους λακέδες τους.
Οι Rothschilds κατέχουν το πετρέλαιο και την ενεργειακή βιομηχανία και οι Rockefellers κατέχουν το πετρέλαιο και τις επιχειρήσεις ενεργείας και εμείς κατέχουμε το απόλυτο ΤΙΠΟΤΕ.
Με την ίδια άθλια λογιστική τακτική εγγράφοντας στον Κρατικό Προυπολογισμό τα ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ήτοι δημιουργώντας ένα τεράστιο Δημόσιο Χρέος που τώρα ζητούν να πληρωθεί από τους λαούς των χωρών υποθηκεύοντας ταυτόχρονα και την Δημόσια Περιουσία.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.