# #

24 Νοε 2010

Σημερα....ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Η σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική για τον 3ο όμιλο
Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή 11η εμβόλιμη αγωνιστική για τον 3ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.                                                                                                         ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
Με απουσίες ταξιδεύει σήμερα στην Καστοριά ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα, η οποία βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο καιρό.
Ο Κώστας Τσαγκαλίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μιχαλήτσιου - Μπαλαμπάνη - Γούλα αλλά και στον Αρβανίτη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Μεγάλη "μάχη" αναμένεται να γίνει στο δημοτικό στάδιο Γιάννης Καλιανίδης μεταξύ του Εθνικού Κατερίνης και του Βατανιακού, σ' ένα παιχνίδι γεμάτο ...
"ιδιαιτερότητες" που έχουν να κάνουν με τις κακές σχέσης από την περασμένη σαιζόν μελών του Δ.Σ. των φιλοξενουμένων με την διοίκηση του Εθνικού, αλλά και με κάποιους ποδοσφαιριστές των γαλάζιων σήμερα, του Βατανιακού πέρυσι.

Παπαβασιλείου, Μπεκιάρης, Κατσαμάγκας και Μετενίδης οι απουσίες για τους γηπεδούχους, θα επιστρέψουν όμως οι Καμπερίδης, Μπατσαράς, ενώ ο Κώστας Μίγκος είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Τάσο Ιωαννίδη.

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ
Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών υποδέχεται σήμερα ο Σβορώνος τον Μακεδονικό Φούφας, μετά την σπουδαία εμφάνιση στα Γρεβενά, κόντρα στον Πυρσό. Οι στρατευμένοι Τριανταφύλλου και Σκέντος παραμένουν τα προβλήματα για τον Στέφανο Ταβουκτσή, με τους κιτρινόμαυρους όμως να βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται η Κατερινιώτικη ομάδα να τα καταφέρει.
Οι υπόλοιπες συναντήσεις που συμπληρώνουν το πρόγραμμα της σημερινής ενδέκατης αγωνιστικής είναι οι εξής:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΚΑΣΤΩΡ
ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΑΕ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΣΟΥ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΣΙΑΤΙΣΤΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ - ΝΑΟΥΣΑ
ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.