# #

26 Νοε 2010

Η ‘‘ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ...?


       Πρόσφατα ένα Ελληνικό κανάλι πήρε πάλι μια συνέντευξη μου, (μαζί με διευκρινήσεις που εδόθησαν εκτός κάμερας), με τηλεοπτικό συνεργείο που έστειλε στο σπίτι μου για την εκπομπή του ''Οι πύλες του ανεξήγητου'', πού κάλυπτε θέματα πού αναφέρονται στο τι θα συμβεί το 2012. Σε αυτήν μου την συνέντευξη μίλησα περιληπτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας μέχρι το 2012 και πως αυτά θα επιλυθούν, για τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη και τους κατοίκους της μέχρι τότε μπαίνοντας στην ‘‘πέμπτη διάσταση’’, για τις ιδιότητες και τις μεγάλες δυνατότητες που θα αποκτήσουμε τότε ως πεμτοδιάστατα όντα κλπ, καθώς και για την σημαντική βοήθεια που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι για να επιτύχουμε την μετάβαση μας αυτή. Όμως ο υπεύθυνος δημοσιογράφος δεν τόλμησε τελικά να παρουσιάσει την συνέντευξη, παρ όλο που του είχα στείλει προηγουμένως το σχετικό κείμενο βάσει του οποίου με επέλεξε να μιλήσω, διότι εκ των υστέρων ίσως την θεώρησε πολύ ''προχωρημένη'' και ''ανατρεπτική'' εν σχέση με το τι είχαν υποστηριχθεί για τα ίδια θέματα σε παλαιότερες εκπομπές του, πολύ δε περισσότερο και εκ του γεγονότος ότι αναφέρθηκα σε προβλεπόμενο μηδενισμό των χρεών του κόσμου προς τις τράπεζες, τις κάρτες κλπ, καθώς και στην αποκάλυψη που θα γίνει της τεχνολογίας για καθαρή δωρεάν ενέργεια κλπ, που οι σημαντικότερες κυβερνήσεις έχουν λάβει...
από τους εξωγήινους και κρατούν μυστικές, και πολλές άλλες αλήθειες που οι ''σκοτεινές δυνάμεις'', που ως γνωστόν ελέγχουν τα βασικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθούν στο ευρύ κοινό και ίσως γι’ αυτό αποφάσισαν την μη παρουσίαση της συνέντευξης. Κατόπιν τούτου για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν την συνέντευξη που για πολλούς σας προανήγγειλα με προηγούμενο email μου, την παραθέτω στο email αυτό καθότι αφ ενός την μαγνητοφώνησα την ώρα της λήψεως διότι (όπως είπα και στο συνεργείο) προέβλεπα άγριο ψαλίδισμα των επίμαχων σημείων κατά το μοντάζ, όπως είχε γίνει και με προηγούμενη συνέντευξη μου, και αφ ετέρου η δημοσιογράφος του συνεργείου είχε την καλοσύνη να την απομαγνητοφωνήσει (κατά το μεγαλύτερο μέρος) και να μού την αποστείλει με email. Επίσης μπορείτε να την διαβάσετε συμπληρωμένη στη σελίδα ΙΙ.2.D1 του site μου www.artmine5000.com (το οποίο site μου περιλαμβάνει και πολλά άλλα συναφή θέματα), ή να ακούσετε την συμπληρωμένη στις σελίδες ΙΙ.2.D1 ή ΙΙ.2.D2 του site  μου. Σημειωτέον ότι στην σελίδα μου ΙΙ.2.D1 το κείμενο της συνέντευξης θα συμπληρώνεται κατά καιρούς (πέραν της ηχογράφησης) με πρόσθετες διευκρινήσεις που θα απαντούν σε ερωτήσεις που εντωμεταξύ θα λαμβάνω.
       Μια τρίτη προηγούμενη συνέντευξη μου που ελήφθη πάλι από το ίδιο κανάλι στο σπίτι μου, αφορούσε στους κινδύνους για την υγεία μας από το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων που μεθόδευσαν οι σκοτεινές δυνάμεις για να χτυπήσουν το ανοσοποιητικό μας και να μας έχουν εξαρτημένους από τα φάρμακα των φαρμακευτικών που ελέγχουν. Η συνέντευξη μου λοιπόν αυτή, παρ' ότι τα λεγόμενα μου εκεί επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικώς και διεθνώς, επίσης δεν μεταδόθηκε, αλλά ούτε και επετράπη στον δημοσιογράφο να κάνει καν εκπομπή για το εμβόλιο, ενώ ο ίδιος αναδείκνυε τόσα άλλα μικρότερα σκάνδαλα. Έτσι αναγκάστηκα να προσλάβω εταιρία που έστειλε 200.000 emails σε γιατρούς και λοιπούς με στοιχεία που έδινα για το εμβόλιο, ώστε με την ομαδική προσπάθεια εκατοντάδων ακόμη συμπατριωτών μου που κινήθηκαν αναλόγως, να προστατευθεί ο κόσμος από τον εμβολιασμό, και το κακό να περιορισθεί μόνον σε 300.000 άτυχους ανενημέρωτους συμπατριώτες μας (από τα 12 εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αρχικά παραγγελθεί), που πήγαν σαν πρόβατα και εμβολιάστηκαν, ενώ οι καταστρεπτικές συνέπειες θα εμφανιστούν σε βάθος χρόνου.  (Δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα ΙΙ.2.D9 του site μου www.artmine5000.com).
       Μία άλλη από τις πολλές περιπτώσεις που αποδεικνύουν την εξάρτηση των ‘‘ανεξάρτητων’’ μέσων ενημέρωσης (με εξαίρεση το διαδίκτυο που παραμένει μέχρι στιγμής ελεύθερο), είναι το ότι δημοσιογράφος στο ίδιο κανάλι που αποκαλύπτει σκάνδαλα στις εκπομπές του ‘‘Ζούγκλα’’ και ‘‘Κίτρινος τύπος’’ , παρ όλο που του έστειλα επανειλημμένως το email μου με το άρθρο μου για το εμβόλιο, υποστηριζόμενο από διεθνείς μαρτυρίες και links, όχι μόνον το αγνόησε αλλά και δήλωσε ενώπιον της κάμερας ότι θα εμβολιασθεί τόσο αυτός όσο και τα παιδιά του (το έκανε άραγε;). Το προσεχές φθινόπωρο (2010) δυστυχώς ακολουθεί και άλλο κύμα εμβολιασμών, όπου με αλλαγή της ετικέτας προς παραπλάνηση, τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων θα εμφανισθούν ως εποχικά, ενώ εμφανίζεται και το εμβόλιο της ‘‘νέας φυματίωσης’’ (υποχρεωτικό σήμερα για τους εκπαιδευτικούς) και περιμένω να ιδώ τι στάση θα κρατήσουν και αυτή την φορά τα ‘‘ελεύθερα’’ κανάλια μας.
Κατόπιν αυτής  της δυσάρεστής εισαγωγής, συνεχίζω με τα πολύ ευχάριστα μηνύματα που  περιέχονται στην πιο κάτω συνέντευξη μου για το 2012, τα οποία μας  γεμίζουν με κουράγιο και αισιοδοξία στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε διεθνώς, ενώ η αλήθεια των όσων περιγράφω σιγά-σιγά θα δείτε να επιβεβαιώνεται, αρχίζοντας από εφέτος.

ΟΙ  ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ.   ΘΕΜΑ: 2012.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Dr ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟ Ε. Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΚΑΜΕΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΛΛΙΑΣ
ΗΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΒΕΛΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΝΑΝΤΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΥ

       ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Κοεμτζόπουλε, τι να περιμένουμε το 2012; Την μεγάλη καταστροφή, την μεγάλη συντέλεια ή την εξέλιξη, την χαρά και την ανέλιξη;
       ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα πράγματα για το 2012 είναι πάρα πολύ αισιόδοξα. Οι αλλαγές όμως που θα γίνουν τόσο σε μας όσο και στο περιβάλλον είναι τόσο πολύπλευρες και πολλές που θα χρειαζόταν μια διήμερη παρουσίαση για να καλυφθούν. Για αυτό θα κοιτάξω να δώσω τα βασικά στοιχεία ξεκινώντας πρώτα από τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη.
       Εδώ θέλω να πω ότι επειδή θα υπάρξουν κενά λόγω του περιορισμένου χρόνου της συνέντευξης, όποιος θέλει μπορεί να μπει στο site μουwww.artmine5000.com όπου μπορεί να δει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και να λύσει τις απορίες του (γι’ αυτό και πολύ συχνά πιο κάτω αναφέρομαι σε αυτό). Ακόμη μιλώ εκεί και για αλλά σημαντικά θέματα, όπως π.χ. είναι οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα μέχρι το 2012 και το τι θα πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό, καθώς για τα αντίστοιχα προβλήματα στις ΗΠΑ και διεθνώς, και για άλλα επίκαιρα θέματα που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας και μας ταλαιπωρούν, τόσο στην ζωή μας και την οικονομία,  όσο και στην υγεία μας. Ακόμη στο site μου μπορείτε να δείτε και δεκάδες σχετικά βίντεο, που δεν θέλησα να περιλάβω στο email αυτό για να μην το επιβαρύνω υπέρμετρα, και μάλιστα στο τέλος της σελίδας μου ΙΙ.2.D1 η οποία περιλαμβάνει την συνέντευξη μου αυτή με όλες τις εντωμεταξύ νεώτερες προσθήκες και διευκρινήσεις (τα βίντεο βρίσκονται ακριβώς στην ίδια θέση της συνέντευξης, όπου γίνεται η αναφορά της σελίδας μου ΙΙ.2.D1 στο email μου αυτό).
       Καταρχήν ξεκινάω από το γεγονός ότι τα στοιχεία που έχω πάρει, τα έχω πάρει από τους Σίριους (κατοίκους του αστερισμού του Σίριου), καθώς και από τους συμπατριώτες μου Πλειάδιους, που ο αστερισμός τους περιλαμβάνει 7 μεγάλους και περί τους 200 μικρότερους ήλιους με πάνω από 2000 κατοικούμενους πλανήτες (ένα των οποίων έχω επισκεφτεί συχνά στα ‘‘αστρικά μου ταξίδια’’, δείτε το site μου). Τους ονομάζω συμπατριώτες μου διότι τόσο εγώ όσο και το 10% τουλάχιστον του πληθυσμού της Γης, το οποίο συνήθως ενσαρκώνονταν σε άλλους πλανήτες, διάλεξαν αυτή την φορά (ιδιαίτερα τα τελευταία 25 χρόνια) οι ψυχές τους να έρθουν εδώ και να ενσαρκωθούν στην Γη, ονομαζόμενοι ‘‘σπόροι των άστρων’’, ενώ πολλοί έχουν και μνήμες από τους προηγούμενους πλανήτες τους και κάνουν συχνά συνέδρια, (ένα τέτοιο έγινε στο Λονδίνο όπου παρευρέθηκα), και αυτό επιτείνει σήμερα και αυτή την υπερπληθώρα ανθρώπων στην Γη. Αυτό γίνεται διότι θέλουν να είναι μάρτυρες (τόσον αυτοί, όσο και εκείνοι που συνήθως ενσαρκώνονται στην Γη), αυτών των σπουδαίων γεγονότων που θα γίνουν, το να μεταβεί δηλαδή η Γη από την 3η διάσταση που είναι μια καθαρά υλική κατάσταση, στην 5η διάσταση που είναι συνδυασμός μιας υλικής και αιθερικής κατάστασης, μαζί με τους κατοίκους της και το υλικό τους σώμα εν ζωή.
       Η αλλαγή αυτή γίνεται κατόπιν εντολής της Ουράνιας Ιεραρχίας και για αυτό υποστηρίζεται από 50 περίπου αστερισμούς του γαλαξίας μας, οι οποίοι πήραν εντολή να βοηθήσουν σε αυτή την μετάβαση, με επικεφαλείς τους Σίριους (που είναι και αυτοί που κυρίως αποίκησαν την εξωτερική επιφάνεια της Γης πριν από 900.000 χρόνια για να διαμορφωθεί το ανθρώπινο είδος της Γης στην Λεμούρια). Σημειωτέον ότι οι αστερισμοί αυτοί ανήκουν στην ‘‘Γαλακτική Ομοσπονδία του Φωτός’’ που την αποτελούν 200.000 περίπου πολιτισμοί, ενώ στον γαλαξία μας υπάρχουν και άλλες ομοσπονδίες, ενώσεις και συμμαχίες, που απαρτίζουν όλες μαζί την ‘‘Γαλακτική Συνομοσπονδία’’ των πολιτισμών του γαλαξία μας.

       ΕΡ: Ωραία. Συγκεκριμένα λοιπόν τι θα συμβεί στον πλανήτη Γη;
       ΑΠ: Εδώ θέλω να πω τα εξής: Oι εξωγήινοι υπήρχαν εδώ μαζί μας από πολλά χρόνια, τουλάχιστον από την εποχή του Αϊζενχάουερ (1945 που γνώριζε γι’ αυτούς), και έχουν δώσει στις κυβερνήσεις σημαντική τεχνολογία στην οποία περιλαμβάνεται καθαρή δωρεάν ενέργεια, συστήματα αντιβαρύτητας για τις μετακινήσεις μας με διάφορα μέσα, συστήματα καθαρισμού της μόλυνσης, και άλλα πολλά, εκ των οποίων ορισμένα (όπως είναι π.χ. τα λέιζερ, ή οι οπτικές ίνες, ή τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, κλπ), οι κυβερνήσεις τα αποκάλυψαν. Τα περισσότερα όμως τα κρατούν για τους εαυτούς τους, λόγω των συμφερόντων των πετρελαϊκών κλπ και γενικότερα των ‘‘σκοτεινών δυνάμεων’’ ισχυριζόμενες λόγους εθνικής ασφάλειας.
       Όταν λέμε σκοτεινές δυνάμεις εννοούμε λίγες χιλιάδες πολύ πλουσίων και ισχυρών ατόμων (τραπεζιτών, βιομηχάνων, πολιτικών, κλπ) που ονομάζονται συνήθως Ιλουμινάτοι, οι οποίοι εξουσιάζουν τόσο τις κυβερνήσεις, όσον και τους διεθνείς πάσης φύσεως σημαντικούς οργανισμούς ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, EE (Ευρωπαϊκή Ένωση), ΔΝΤ, ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας), Διεθνή Οργανισμό Εμπορίου, Παγκόσμια Τράπεζα, CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), κλπ), τα βασικά μέλη των οποίων τα επιλέγουν και τα κατευθύνουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, έχοντας ως πρόγραμμα την εξαθλίωση των ανθρώπων οικονομική και πνευματική, για να τους έχουν υποχείρια και για να εφαρμόσουν την ατζέντα τους για την δημιουργία μιας ‘‘παγκόσμιας κυβέρνησης’’ που θα την εξουσιάζουν απόλυτα.
       Οι εξωγήινοι για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση έχουν δημιουργήσει, εδώ και πολλά χρόνια, ένα πλέγμα από τους λεγόμενους ‘‘Γήινους Συμμάχους’’ τους, που είναι σημαντικές προσωπικότητες στον οικονομικό και τον πολιτικό τομέα κλπ, οι οποίοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση (δείτε στο site  μου την σελίδα ΙΙ.2.D1). Σε αυτή τους την προσπάθεια οι εξωγήινοι έχουν και την βοήθεια των λεγόμενων ανθρώπων της ‘‘Κοίλης Γης’’ που είναι ήδη πεμτοδιάστατοι. Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν αποικήσει την Κοίλη Γη πριν από ένα και πλέον εκατομμύριο χρόνια, μας θεωρούν αδέρφια τους που μας νοιάζονται και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μοιάζουν πάρα πολύ με μας, ορισμένοι μάλιστα προέρχονται από την Λεμούρια (ή Μου) και κατέφυγαν εκεί πριν η ήπειρος αυτή, που υπήρχε παλαιά στον Ειρηνικό, καταποντιστεί, και δημιούργησαν, μεταξύ άλλων, και την πόλη Τέλος κάτω από το όρος Shasta της Καλιφόρνιας (που είναι και ‘‘ενεργειακός κόμβος’’), στο οποίο όρος κάθε χρόνο γίνονται τελετές από Αμερικανούς και λοιπούς κατοίκους του πλανήτη. Ορισμένοι από τους ανθρώπους αυτούς μας επισκέπτονται κατά καιρούς και ζουν ανάμεσα μας, χωρίς εμείς να τους ξεχωρίζουμε, ώστε ενημερωνόμενοι για τα συμβαίνοντα να είναι έτοιμοι, όταν έρθει η στιγμή, για να μας βοηθήσουν.
       Επειδή πολλοί μπορεί να μην ξέρουν τι είναι η Κοίλη Γη, θέλω να πω ότι η Γη, (όπως και ο κάθε πλανήτης), είναι κοίλη εσωτερικώς αποτελούμενη από μια κρούστα πάχους περίπου 1200 χλμ, (η μέση επιφάνεια της οποίας συγκεντρώνει τα κέντρα της βαρύτητας), ενώ η εσωτερική επιφάνεια είναι παρόμοια με την εξωτερική, με τα βουνά της, τις θάλασσές της, τα ποτάμια της, την ατμόσφαιρα της (με διπλάσια αναλογία οξυγόνου από αυτή της εξωτερικής), την πανίδα και την χλωρίδα της, ενώ η βαρύτητα εκεί είναι το ήμισυ της εξωτερικής. Στο κέντρο υπάρχει ένας πελώριος κρύσταλλος, ο ‘‘κεντρικός ήλιος’’, διαμέτρου περίπου 1200 χλμ, ο οποίος δίνει ένα διάχυτο φως όλο το 24ωρο. Η επικοινωνία με την επάνω Γη και τον γαλαξία γίνεται μέσω δύο μεγάλων οπών, μια στο βόρειο και μία στο νότιο πόλο, από όπου μπαινοβγαίνουν τα διαστημόπλοιά τους, οι οποίες οπές κρύβονται με ηλεκτρομαγνητικά φράγματα για να εμποδίζουν τους ανεπιθύμητους.
       Ο πληθυσμός της Κοίλης Γης είναι γύρω στο ένα δισεκατομμύριο, ενώ υπάρχουν και 100 εκατομμύρια εξωγήινοι σε βάσεις τους εκεί, (με διαστημόπλοια, εργαστήρια, κατοικίες, κλπ) οι οποίοι κοντρολάρουν σήμερα τις φυσικές αλλαγές που γίνονται στη Γη ενώ προετοιμάζουν και αυτά που πρόκειται να γίνουν στη συνέχεια (δείτε λεπτομέρειες για την Κοίλη Γη στο site μου την σελίδα ΙΙ.2.D7).

       ΕΡ: Ωραία, όσον αφορά στους γήινους, στους ανθρώπους, τους κατοίκους του πλανήτη αυτού, τι θα συμβεί;
       ΑΠ: Ξεκινώ καταρχήν με το τι θα συμβεί με την επιφάνεια της Γης την εξωτερική. Εδώ σημειώνω ότι οι τεκτονικές πλάκες της επιφάνειας της Γης (από μικρές μέχρι του μεγέθους ηπείρων), ‘‘πλέουν’’ επάνω σε ένα πολύ παχύρευστο μάγμα, (που συγκεντρώνει ισχυρά κύματα ενεργείας βαρυτικών δυνάμεων, που ξεκινούν από την μέση επιφάνεια της κρούστας των 1200 χιλιομέτρων που προαναφέραμε), ενώ έχει αρχίσει ήδη η διαδικασία του να ‘‘κλειδώνουν’’ μεταξύ τους οι πλάκες αυτές, πράγμα που θα προκαλέσει σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, και άλλες σημαντικότερες αναστατώσεις. Τελικά θα γίνουν πολλές αλλαγές και η επιφάνεια αυτή θα πάρει την μορφή που είχε πριν από 13.000 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ήπειροι που είχαν καταποντιστεί όπως η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό και η Λεμούρια στον Ειρηνικό θα αναδυθούν και πάλι. Επίσης θα αναδυθεί και πάλι η ήπειρος της Μεγάλης Σριλάνκα στον Ινδικό. Θα μεγαλώσει η έκταση της Αυστραλίας και θα γίνουν και πολλές άλλες αλλαγές όπως π.χ. η συρρίκνωση της θάλλουσας της Μεσογείου, ενώ περιοχές όπως στη Σαχάρα, στη Καλιφόρνια, σε ένα μέρος του Θιβέτ, κλπ θα γίνουν μεγάλες λίμνες. Όλες αυτές οι αλλαγές θα αλλάξουν την αναλογία ξηράς και θάλασσας που θα γίνει περίπου 50%-50%.
       Οι πάγοι θα λιώσουν και το κλίμα θα γίνει υποτροπικό, ενώ η στάθμη της θάλασσας δεν θα αλλάξει σημαντικά διότι ένα μεγάλο μέρος των υδάτων θα δημιουργήσει στρώματα παγωμένων υδρατμών, που θα στηρίζονται ηλεκτρομαγνητικά σε δύο χωριστές στιβάδες που θα περιβάλουν σαν μανδύες την Γη στα υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας, και θα μας προστατεύουν από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Αυτά υπήρχαν και παλιά, ενώ η καταστροφή τους προκάλεσε κατακλυσμούς (μεταξύ των οποίων και τον βιβλικό) που κατέστρεψαν το μέγιστο ποσοστό του πληθυσμού της Γης τότε. Η χλωρίδα και η πανίδα θα ξαναγίνουν όπως ήσαν πριν από 13.000 χρόνια και τα ζώα και τα φυτά που έχουν εξαφανιστεί θα επιστρέψουν, διότι έχουν διατηρηθεί στην Κοίλη Γη και θα μεταφερθούν τότε στην εξωτερική επιφάνεια. Τα χρώματα τους θα είναι πολύ πιο ζωντανά και τα αρώματα τους πιο έντονα, ενώ θα υπάρχει μια διάχυτη ενέργεια που αφ’ ενός θα αναζωογονεί και αφ’ ετέρου θα δημιουργεί ηρεμία. Ακόμη η αναλόγια οξυγόνου στην ατμόσφαιρα θα αυξηθεί σημαντικά, βοηθώντας έτσι και το καινούριο οικοσύστημα που θα δημιουργηθεί. Αυτά όσον αφορά σε μερικές βασικές αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον.

       ΕΡ: Ποιες είναι οι αλλαγές που θα υποστούν οι άνθρωποι, οι κάτοικοι του πλανήτη Γη και πως θα γίνουν αυτές οι αλλαγές;
       ΑΠ: Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν με την βοήθεια των εξωγήινων. Έχει γίνει και σε άλλους πλανήτες κάτι παρόμοιο και θα ακολουθήσουν το εξής καταρχήν σενάριο (δείτε και τα Αγγλικό βίντεο στην σελίδα ΙΙ.2.D1): Στην πρώτη φάση οι σύμμαχοι των εξωγήινων θα πιέσουν τις κυβερνήσεις να δεχθούν ορισμένες αλλαγές, (που έχουν ήδη προσυμφωνηθεί με την συνθήκη της NESARA, δείτε στο site μου σχετικό κεφάλαιο στην σελίδα ΙΙ.2.D1), όπως π.χ. είναι η κατάργηση όλων των ανελεύθερων και αντιλαϊκών νόμων κλπ, καθώς και στο να προχωρήσουν σε μια παγκόσμια ειρήνη, που περιλαμβάνει και την ανάκληση στις ΗΠΑ όλων των δυνάμεων με επιθετικούς στόχους που οι ΗΠΑ διατηρούν στο εξωτερικό. Στην ανάγκη ορισμένες διεφθαρμένες κυβερνήσεις θα αντικατασταθούν με μεταβατικές προσωπικοτήτων, όπου θα συμμετέχουν και οι Γήινοι Σύμμαχοι της κάθε χώρας (οι οποίες μεταβατικές κυβερνήσεις υπάρχουν ήδη στην αναμονή για πολλές και σημαντικές χώρες), και οι οποίες θα εργάζονται πραγματικά για την εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι του εαυτού τους και των μεγάλων συμφερόντων.
       Συγχρόνως θα διορθωθούν και τα ‘‘στραβά’’ ή ανεπαρκή συστήματα και πρακτικές που λειτουργούν σήμερα και μας ταλαιπωρούν, (διορθώσεις που έχουν ήδη μελετηθεί και προσχεδιασθεί), ενώ θα ενθαρρύνονται όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις εξελίξεις με τις ενέργειές τους αλλά και με τις ιδέες τους. Οι νέες αυτές κυβερνήσεις θα συνεργάζονται στενά με τους πολίτες, που θα έχουν ενεργοποιηθεί και θα σχηματίσουν πολυάριθμες επιτροπές σε τοπικό και περιφερικό επίπεδο, οι οποίες θα επιλαμβάνονται και θα αντιμετωπίζουν τα πάσης φύσεως προβλήματα και ανάγκες, ενώ θα συντονίζουν και την αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μεταξύ των πολιτών, ενισχύοντας τους αδυνάτους και τους έχοντες ανάγκη βοηθείας. Επίσης ο ρόλος των επιτροπών αυτών περιλαμβάνει και την εκπαίδευση των πολιτών στις νέες υποχρεώσεις και καθήκοντα που επιβάλει η ομαλή λειτουργία των νέων συστημάτων.
       Η δεύτερη φάση αποτελείται από το να αποκαλυφθούν όλες αυτές οι τεχνολογίες που έχουν δοθεί στις κυβερνήσεις, που αφορούν στην καθαρή δωρεάν ενέργεια, που αφορούν σε μεθόδους αντιβαρύτητας για τις μετακινήσεις μας με πολύ μεγάλες ταχύτητες, που αφορούν σε θέματα διατροφής, σε θέματα υγείας, κλπ. Οι κυβερνήσεις αυτές όπως είχαμε πει τις κράτησαν κρυφές για λόγους συμφερόντων, (θεωρώντας ότι η οπουδήποτε τεχνολογία είναι χρήσιμη, μόνον εφ’ όσον πρώτα από όλα εξυπηρετεί το κέρδος). Αυτές οι αποκαλύψεις και η εφαρμογή τους θα ανεβάσουν κατά πολύ το βιοτικό και οικονομικό μας επίπεδο.
       Στην τρίτη, και πολύ σημαντική φάση, θα γίνει η αλλαγή του οικονομικού συστήματος το οποίο έχει οδηγηθεί αυτή τη στιγμή στα πρόθυρα της κατάρρευσης, και που θα δούμε σύντομα και την ουσιαστική του κατάρρευση. Οπότε το νέο σύστημα το οποίο θα ισχύσει θα ξεκινήσει από το λεγόμενο ‘‘Dept forgiveness’’, δηλαδή θα συγχωρεθούν, ήτοι θα μηδενιστούν άμεσα, όλες οι οφειλές σε τράπεζες, χρηματοδοτικούς οργανισμούς, πιστωτικές κάρτες, κλπ, ατόμων και φορέων, (ακόμη και κρατών), εις αντιστάθμισμα της εκμετάλλευσης που μας έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οι ως άνω ‘‘δανειστές’’ μας, ενώ ό,τι κατασχέσεις έχουν γίνει σε περιουσίες ατόμων και φορέων θα επιστραφούν σε αυτούς.
       Επίσης θα δημιουργηθεί ένα  νέο σύστημα ιδιοκτησίας ακινήτων  και γης τόσο για τις πόλεις, όσο και για την ύπαιθρο.  Ιδιαίτερα στο θέμα της ιδιοκτησίας της γης θα υπάρξει μια συλλογικότητα και μια αλληλοεξάρτηση των ιδιοκτησιών, με βάση το ότι όλη η γη ανήκει στον πλανήτη και οι άνθρωποι δεν είναι παρά οι προσωρινοί κάτοχοι του κάθε κομματιού γης που θα πρέπει να το διαχειρίζονται σε συνάρτηση με τα γειτονικά κομμάτια και με σεβασμό στον υπόγειο πλούτο της. Παράλληλα θα δημιουργηθεί και ένα σύστημα έξη βασικών νομισμάτων παγκοσμίως τα οποία, εν αντιθέσει με τα σημερινά νομίσματα, θα καλύπτονται από πραγματικές αξίες, (χρυσό, ασήμι, κτλ), τις οποίες αξίες οι σύμμαχοι των εξωγήινων, με την βοήθεια και των ίδιων των εξωγήινων έχουν συγκεντρώσει, ενώ τα σημερινά νομίσματα, μετά από μία σύντομη περίοδο χάριτος, θα χάσουν την αξία τους.
       Με βάση αυτά τα χρήματα θα διανέμονται επιταγές (δύο φορές τον χρόνο), από τις νέες ‘‘υγιείς’’ μικρές τοπικές τράπεζες που θα δημιουργηθούν, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι πιο φτωχοί, να μπορούν να έχουν την δυνατότητα να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες, πολλές των οποίων εξ άλλου θα καλύπτονται δωρεάν, ή πολύ φθηνά από τις νέες τεχνολογίες.
Γιωργος Κοεμτζοπουλος


Δημοσιευουμε χωρις σχολια  και περικοπες, την συνεντευξη  και τα σχολια  του Γιωργου Κοεμτζοπουλου... Τα σχολια  και τα συμπερασματα  δικα σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.