# #

24 Σεπ 2010

Είσαι διαδηλωτής; Κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς τρομοκράτης και να δικαστείς με τον τρομονόμο που... βελτίωσε καλοκαιριάτικα -«εν κρυπτώ και παραβύστω»- η σοσιαλιστική κυβέρνηση!

Το αποκάλυψε χθες ο Χρήστος Ζέρβας από την «Ε»: Ενώ ο προηγούμενος τρομονόμος προστάτευε ακόμη και τη βίαιη πολιτική συνδικαλιστική δράση, ο... βελτιωμένος προβλέπει ότι μπορούν να χαρακτηριστούν τρομοκρατικές ενέργειες ακόμη και πλημμελήματα όπως οι διακεκριμένες φθορές, οι σωματικές βλάβες, η διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών κ.ά. *** Είσαι εναντίον του Μνημονίου; Τότε είσαι ηλίθιος! Διότι δεν καταλαβαίνεις -δήλωσε ο κ. Στέφανος Μάνος- ότι «Το Μνημόνιο είναι η συμφωνία που κάναμε προκειμένου ..
να βρούμε λεφτά. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι ηλίθιος» (...Ο επιθετικός εξυπνακισμός δεν εξυπηρετεί πάντοτε την καθεστωτική λογική από την οποία εμφορείται ο κ. Μάνος. Διότι εκτίθεται από τα γεγονότα. Οπως είναι, φερ' ειπείν, το τραγικό διαπραγματευτικό έλλειμμα του κ. Παπανδρέου, το οποίο οδήγησε τη χώρα στο δυναστικό Μνημόνιο. Στοιχειώδες σθένος αν είχε επιδειχθεί, και λεφτά θα βρίσκαμε και κάποιες ανάσες με χρονική επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους θα κερδίζαμε) *** Είσαι Πεταλωτής; Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανετα μπορείς να εγκαλείς τον άλλον ότι «διαγράφει όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη» και να ξεχνάς ότι και συ έχεις κάνει ακριβώς τα ίδια! (...Απεχθείς, τω όντι, οι διαγραφές και η φίμωση της ενάντιας γνώμης. Το ίδιο αποκρουστική, όμως, είναι και η υποκρισία. Και οι μικροπολιτικές μεθοδεύσεις. Ο κ. Σκυλακάκης, ας πούμε, θα μπορούσε να αποχωρήσει εγκαίρως, όταν ο Σαμαράς εναντιώθηκε στο Μνημόνιο. Αλλά προτίμησε να προκαλέσει τη διαγραφή, για λόγους προφανείς) *** Είσαι Πάγκαλος; Ε, είσαι ο καλύτερος. Γιατί διαθέτεις μια συνείδηση που δεν ελέγχει ποτέ τις κραυγαλέες αντιφάσεις σου. Υμνείς τον Σημίτη, τον στηρίζεις και, όταν πέσει, τον κατακεραυνώνεις; Νο problem. Βρίζεις τον Γ. Παπανδρέου και μετά γίνεσαι αντιπρόεδρός του και τον αποθεώνεις; Δεν τρέχει τίποτε... Είσαι πυλώνας ενός διεφθαρμένου συστήματος και ξαφνικά το καταγγέλλεις; Γιατί όχι; Εξάλλου, δεν είσαι ανόητος να παραιτηθείς ή να πεθάνεις από αηδία... Ασε που φταίνε και οι άλλοι, τους οποίους -ομολογείς ότι- διέφθειρες... ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ..Ελευθεροτυπια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.