# #

24 Σεπ 2010

Πας καλα Γιωργο....?

Ομπάμα: Δύσκολο έργο, αλλά πας καλά

Δεκάλεπτο τετ α τετ με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, είχε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του Αμερικανού ηγέτη προς τιμή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στο Μανχάταν.

«Έχεις ένα...
δύσκολο έργο, αλλά πηγαίνεις καλά» είπε ο κ. Ομπάμα απευθυνόμενος στον Ελληνα πρωθυπουργό προσθέτοντας ότι κι αυτός επίσης έχει ένα δύσκολο έργο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο κ. Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τον κ. Ομπάμα για την ομιλία του στην έναρξη της 65ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και ειδικότερα για την παρέμβασή του στο Μεσανατολικό, συμφωνώντας ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουμε για να βρεθεί λύση.
Ο πρωθυπουργός μετέφερε τους χαιρετισμούς της συζύγου του Άντας προς τη Μισέλ Ομπάμα και σε φιλικό κλίμα τον κάλεσε, όποτε θέλει, να επισκεφθεί την Ελλάδα με την οικογένειά του.                                                                                                                                 ...Εθνος

1 σχόλιο:

  1. Οταν παιρνεις τα ευσημα απο τον αρχηγο του σοσιαληστικου λεσχης του ιμπεριαλισμου και της αποικιοκρατιας πας σιγουρα καλα!
    Μπραβο Γιωργο! συνεχιζε να μας παιζεις στη ρουλετα των μνημονιων,της υποτελειας και της εξαθλιωσης για να δουμε τελικα σε ποια χερια θα κατσει η μπιλια μας!
    Σκληρος παικτης ο Γιωργος (οπως και τοτε με το περιστροφο-ΔΝΤ στο τραπεζι)-ολο νικες ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.