# #

24 Σεπ 2010

Διαβαστε και κατεβαστε δωρεαν το βιβλιο "Η Τεχνολογια των Θεων"

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΤΩΝ ΘΕΩΝ
 
Συγγραφέας: Γιάννης Λάζαρης
 
  
    Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που έχουν διαβάσει, μελετήσει ή ερευνήσει τα ομηρικά έπη και την υπόλοιπη Μυθολογία, κάνουν ένα λάθος. Θεωρούν τις τεχνολογικές αναφορές τής μυθολογικής εποχής ως φανταστικές ιστορίες και παραμύθια.

       Οι πληροφορίες όμως, που περιέχονται στα αρχαία κείμενα, εξεταζόμενες κάτω από το πρίσμα τής σύγχρονης τεχνολογίας, φαίνονται ακριβείς και σημαντικές. Πέρα από τις μυθολογικές αναφορές όμως, υπάρχουν πλείστα αρχαιολογικά ευρήματα παγκοσμίως, τα οποία δεν έχουν τύχει ακόμη τής κατάλληλης προσοχής, ώστε να εξετασθούν επιστημονικά και να αναλυθούν τεχνικά, με αποτέλεσμα να αγνοούνται, να παραβλέπονται συστηματικά.

     Το βιβλίο αυτό, που συμπληρώθηκε ύστερα από σχετικές μελέτες δεκαπέντε σχεδόν ετών, πρωτοκυκλοφόρησε το 2003. Δεν έχει καμμία σχέση με διάφορες ουφολογικές, ελληνοχριστιανικές κ.λπ. εκδόσεις, που επιχειρώντας να το μιμηθούν, το διαστρέβλωσαν ασυνείδητα ή ενσυνείδητα και προωθούνται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια κυρίως από ελληναράδες τηλεπωλητές.
 
     253 έγχρωμες σελίδες, λόγω όγκου σε τρία μέρη (αρχεία μορφής pdf).

     Kατεβάστε ολόκληρο το βιβλίο:
     Α΄ μέρος: Σελίδες 1-85,     18,05 ΜΒ.
     Β΄ μέρος: Σελίδες 86-169,  19,12 ΜΒ.
     Γ΄ μέρος: Σελίδες 170-253, 18,74 ΜΒ.      απο το...http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1564

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.