# #

2 Μαΐ 2015

Toυ αρέσει να τους εξοργίζει και το πετυχαίνει!

ΓΙΑ πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωζώνης, οι 18 υπουργοί των Οικονομικών, έχουν γίνει ΟΛΟΙ τους μια γροθιά και έχουν δημιουργήσει και πολύ καλές προσωπικές σχέσεις, όπως π.χ. βγαίνουν και τρώνε ή διασκεδάζουν μαζί, ακόμα δε σκέφτονται να κάνουν όλοι μαζί, διακοπές το καλοκαίρι!..
Ξέρετε δε, τι είναι εκείνο που τους ένωσε όλους τόσο πολύ;
Δεν θα το πιστέψετε… Ο… Βαρουφάκης!.. Μάλιστα ο δικός μας, ο Γιάνης…
Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το έγραψαν χθες οι «TIMES» του Λονδίνου.
Διαβάστε το κείμενο: «Πρωτοφανή ομοφωνία σφυρηλάτησε ο κ. Βαρουφάκης, στο «Eurogroup» και τα 18 μέλη του, έχουν… ενωθεί εναντίον του σε μια πρωτοφανή ομοψυχία!..».
Μπράβο τους! Πάρα πολύ ωραία συμπεριφορά!.. Εδώ κοντεύει να ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ η οικονομία ολόκληρης της Ευρώπης και οι υπουργοί των Οικονομικών της Ευρωζώνης, που μέχρι τώρα σκοτώνονταν μεταξύ τους και δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στο παραμικρό, μόλις είδαν τον «ΚΙΝΔΥΝΟ» από τον Βαρουφάκη, ξέχασαν τις διαφορές τους, που παλαιότερα ήταν αξεπέραστες, γιατί τα συμφέροντα κάθε χώρας είναι διαφορετικά και ενώθηκαν εναντίον του δικού μας. Έγιναν όλοι τους πρώτα φιλαράκια με στόχο να κτυπήσουν τον Βαρουφάκη και τη χώρα μας!

Είδατε τι κάνει ο φόβος; Είδατε πόσο δύσκολο είναι να ζητάει κανείς αλλαγές;

Είδατε πόσο… μισητός γίνεται κάποιος όταν αποφασίσει να αλλάξει ακόμα και την ενδυματολογική του εμφάνιση, γιατί ενοχλεί την καθεστωτική τάξη και χαλάει την πιάτσα!..
Αν ο Βαρουφάκης κυκλοφορούσε με γραβάτα, με το πουκάμισο μέσα στο βρακί του και όχι απέξω, αν δεν είχε κουρεμένο, Νο 1, το κεφάλι και αν δεν επέμενε να υποστηρίζει με… θρασύτητα που πολλές φορές αγγίζει τα όρια της πρόκλησης, τα συμφέροντα της πατρίδας μας και αν ο Γιάνης τους κουβάλαγε και καμιά γκόμενα – ή για ορισμένους κανένα… παίδαρο – θα βλέπατε πόσο φιλικά θα του φέρονταν, δεν θα τον έβαζαν ούτε στην απομόνωση, ούτε στο ψυγείο και δεν θα απέφευγαν την παρέα του, πράγμα όμως, που με επιμονή επεδίωξε και πέτυχε ο ίδιος ο Βαρουφάκης που δεν κάθεται να κάνει παρέα ή να… γλείφει περίεργους τύπους ή νερόβραστους ανθρώπους.
Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.