# #

27 Απρ 2015

Ιδρύθηκε από Γερμανούς πολίτες Επιτροπή διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών για λογαριασμό της Ελλάδας

Την ίδια στιγμή "Έλληνες" εφιάλτες - προδότες της ίδιας τους της χώρας προσκυνάνε τους κατακτητές σκυμμένοι στα τέσσερα ...

 


Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε στη Φρανκφούρτη την Παρασκευή 24 Απριλίου η Επιτροπή αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο, αποφασίστηκε από τους παρισταμένους η ίδρυση επιτροπής διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών για λογαριασμό της Ελλάδας από Γερμανούς πολίτες.
Η απόφαση αυτή χαιρετίστηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση από..
τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος τόνισε ότι μόνο η επικράτηση του δικαίου και η ειλικρινής συνεννόηση ανάμεσα στους λαούς μπορεί να εξασφαλίσει την οικοδόμηση μιας Ευρώπης της αλληλοκατανόησης, της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της ισότητας, την οποία όλοι έχουμε ανάγκη.
Από τις 27 ως τις 30 Απριλίου ο Μανώλης Γλέζος θα βρίσκεται στο Στρασβούργο για τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αμέσως μετά θα μεταβεί στο Αμβούργο, όπου θα χαιρετίσει στη συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, που διοργανώνουν τα γερμανικά συνδικάτα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Μανώλη Γλέζου στη Γερμανία έχει ως εξής:

Σάββατο 2/5 (Αμβούργο): Εκδήλωση που διοργανώνεται από τους Die LinkeGUE/NGLVer.di Hamburgver.di youth (GEW), Workinggroup Distomo, Επιτροπή Auschwitz, Αντιφασιστική Ομοσπονδία (VVN-BdA) με θέμα «O Μανώλης Γλέζος για την κρίση στην Ελλάδα» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Αμβούργου στις 18:00.

Τρίτη 5/5 (Βερολίνο): Ομιλία του Μανώλη Γλέζου σε εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων (ΟΕΚ) της Γερμανίας με θέμα «Γερμανικές οφειλές στην Ελλάδα» στις 19:00 στην αίθουσα του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου (Mittelstr. 33, 12167 Berlin).

Πέμπτη 7/5 (Βερολίνο): Ομιλία του Μανώλη Γλέζου στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνει στο Γερμανικό Κοινοβούλιο η κοινοβουλευτική ομάδα του Die Linke για την αντιφασιστική νίκη και το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.

Παρασκευή 8/5 (Βερολίνο): Εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ευρω-κοινοβουλευτική ομάδα του Die Linke προς τιμή του Μανώλη Γλέζου και της Beate Klarsfeld με θέμα «70 Χρόνια από την ημέρα της Απελευθέρωσης: Συζητάμε για τη μεταπολεμική Ευρώπη, Διαμορφώνουμε τη σημερινή Ευρώπη» στις 18:00 στην αίθουσα BABYLON (Rosa-Luxemburg-Straße 30, 10178 Berlin).

Σάββατο 9/5 (Βερολίνο): Συμμετοχή του Μανώλη Γλέζου στις επίσημες εκδηλώσεις μνήμης για την αντιφασιστική νίκη και την απελευθέρωση του Βερολίνου από το ναζισμό που διοργανώνει το Die Linke.

Στρασβούργο, 27 Απριλίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.