# #

28 Απρ 2015

Στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι να στηρίξει τις προσπάθειες της Γερμανικής κυβέρνησης....



Για το Στρασβούργο αναχωρεί αύριο, Τρίτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, αφού νωρίτερα παραβρεθεί στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή του παλαιού , γιατί τον  νέο θα τον λουστούμε για αρκετά χρόνια ακόμα.

Στο Στρασβούργο ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντήσει τα υπόλοιπα δεξιά της Ευρώπης αφού θα συμμετάσχει στην τακτική συνεδρίαση της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος του Ευρωκοινοβουλίου. Γιατί Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα χωρίς Αντώνη Σαμαρά δεν γίνεται.

Στο περιθώριο εκδήλωσης του ΕΛΚ, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τα στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σουλτς και ...Βιντέλα, οι οποίοι τον έχουν επιθυμήσει αφού τον τελευταίο καιρό μόνο τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη συναντάνε. 

Στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι να στηρίξει τις προσπάθειες της Γερμανικής κυβέρνησης  για επίτευξη συμφωνίας και να επισημάνει στους εταίρους πως ο ελληνικός λαός δεν επιθυμεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στη ΝΔ εκτιμούν πως η στρατηγική ρήξης με τους εταίρους, που θεωρούν πως ακολουθεί η κυβέρνηση, οδηγεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις τη γερμανική οικονομία ενώ η στρατηγική κάμψης που ακολουθούσε η προηγούμενη κυβέρνηση δεν δημιουργούσε απολύτως καμία δυσκολία στους Γερμανούς φίλους μας καθώς και στους υπόλοιπους εταίρους.

Γιαυτό στην Ν.Δ. καλούν την κυβέρνηση να αφήσει τη στρατηγική ρήξης και να ακολουθήσει την στρατηγική κάμψης που είναι δοκιμασμένη.


Ο Αλέξης Τσίπρας από την μεριά του έχει αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.