# #

30 Απρ 2015

ΣΚΑΙ...ανήκουν στους εγχώριους Ευρωπροσκυνημένους οι οποίοι λειτουργούν βάση σχεδίου..

Κύριοι της κυβέρνησης αν δεν είστε μία από τα ίδια και έχετε "πραγματικά" την πρόθεση να "αντισταθείτε" στους Ευρωπαίους τοκογλύφους φροντίστε να "πατήσετε" έγκαιρα στο "κεφάλι" όλα αυτά τα εγχώρια “ερπετά” τα οποία καθημερινά μέσα από τα τηλεπαράθυρα τους χύνουν τόνους δηλητήριο στις ψυχές και στις καρδιές μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σκαι logo


Βλέποντας το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ αναρωτήθηκα για το που μπορεί να φτάσει ο Γκεμπελισμός και η δημοσιογραφική αλητεία αφού επί ένα δεκάλεπτο βομβάρδιζαν τους τηλεθεατές με τρομολαγνικά σενάρια για το μέλλον της χώρας μας αν η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν ικανοποιήσει τις παράλογες και οδυνηρές για τον λαό μας απαιτήσεις των Ευρωπαίων τοκογλύφων.

Η δημοσιογραφική τους λοιπόν αλητεία έγκειται στο ότι όλα αυτά τα "τρομακτικά" που μας έλεγαν δεν ήταν δηλώσεις κάποιου επωνύμου Ευρωπαίου αλλά απλά κάποιου Ευρωπαίου  ...... "Αξιωματούχου" τον οποίο στο συγκεκριμένο δεκάλεπτο επικαλέστηκαν πάνω από δεκαπέντε φορές!!! (το τελευταίο διάστημα το κάνουν σχεδόν κάθε βράδυ)

Βέβαια είναι γνωστό ότι στο συγκεκριμένο κανάλι η ιδιοκτησία αλλά και η δημοσιογραφική του ομάδα ανήκουν στους εγχώριους Ευρωπροσκυνημένους οι οποίοι λειτουργούν βάση σχεδίου με απώτερο σκοπό να επαναφέρουν στο πολιτικό προσκήνιο και στην εξουσία τους γνωστούς σαραντάχρονους ολετήρες της πατρίδας μας δηλ. αυτούς που τους χάρισαν τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες, τον φόρο από τις διαφημίσεις αλλά και που τους έδωσαν τα γνωστά θαλασσοδάνεια!

Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό το διαπλεκόμενο συνονθύλευμα δίνει τα "ρέστα" του προκειμένου να πέσει ή να κάνει και η νέα Κυβέρνηση κωλοτούμπα εις βάρος του λαού προς χάριν των γνωστών εγχώριων και ξένων νταβατζήδων οι οποίοι τον καταλήστευσαν και τον έφεραν στην σημερινή άθλια και οδυνηρή κατάσταση.

Κύριοι της κυβέρνησης αν δεν είστε μία από τα ίδια και έχετε "πραγματικά" την πρόθεση να "αντισταθείτε" στους Ευρωπαίους τοκογλύφους φροντίστε να "πατήσετε" έγκαιρα στο "κεφάλι" όλα αυτά τα εγχώρια “ερπετά” τα οποία καθημερινά μέσα από τα τηλεπαράθυρα τους χύνουν τόνους δηλητήριο στις ψυχές και στις καρδιές μας!

 Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.