# #

27 Απρ 2015

Λαφαζάνης «Οι πιστωτές δεν ζητάνε από την Ελλάδα συμφωνία, αλλά υποταγή και παράδοση»

«Καμία συνεκμετάλλευση, ούτε με τις ΗΠΑ, 
ούτε με την Τουρκία»

Δεν μπορεί να κλειστεί συμφωνία με τα νεοφιλελεύθερα νεοαποικιακά κέντρα που κυριαρχούν σε ΕΕ και ΔΝΤ

«Οι πιστωτές δεν ζητάνε από την Ελλάδα συμφωνία, αλλά υποταγή και παράδοση», διαμηνύει σε όλους τους τόνους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη-«φωτιά» που παραχώρησε στην Real News.

Όπως υπογράμμισε, «δεν μπορεί να κλειστεί συμφωνία με τα νεοφιλελεύθερα νεοαποικιακά κέντρα που κυριαρχούν στην ΕΕ και το ΔΝΤ». Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότητης προειδοποιεί ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή ιδιωτικοποίηση..
στη χώρα», κυρίως στους στρατηγικούς τομείς της οικονομίας, στις στρατηγικές επιχειρήσεις και στις στρατηγικές υποδομές και στα δίκτυα.

Ερωτηθείς δε, εάν εκτιμά πως ορισμένοι επιδιώκουν την έξοδο της χώρας από το ευρώ ή την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα, σημειώνει ότι «αρκετοί από τους λεγόμενους εταίρους και σίγουρα κάποια κέντρα του ΔΝΤ θα ήθελαν να διασύρουν και να εξευτελίσουν την κυβέρνησή μας».

«Κανείς δεν μπορεί να εκδιώξει την Αριστερή Πλατφόρμα από τον ΣΥΡΙΖΑ»


Απαντώντας στα διάφορα σενάρια περί εκδίωξης της Αριστερής Πλατφόρμας, ο κ. Λαφαζάνης διαμηνύει πως «δεν αποτελεί ευκαιριακό και περιστασιακό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ» καθώς επίσης ότι «δεν υπάρχει κανένας στο κόμμα μας που να το επιδιώκει».

«Καμία συνεκμετάλλευση, ούτε με τις ΗΠΑ, ούτε με την Τουρκία»

Τέλος, εμφανίζεται κάθετος για τη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με τις ΗΠΑ και την Τουρκία υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.