# #

28 Απρ 2015

Μπροστά στον Αντώνη Σαμαρά φαίνεται διανοούμενος ακόμα και ένας σκαντζόχοιρος.

Η Ώρα του Πρωθυπουργού...

Ξενυχτισμένο είναι το πανελλήνιο, αφού χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης πάλευε να ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο του 1% τηλεθέασης.

Σε γενικές γραμμές, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αρκετά καλός και σίγουρα καλύτερος από τον Αντώνη Σαμαρά της προηγούμενης εβδομάδας αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο, αφού μπροστά στον Αντώνη Σαμαρά φαίνεται διανοούμενος ακόμα και ένας σκαντζόχοιρος.

Μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις, ο Νίκος Χατζηνικολάου ρωτούσε επίμονα να μάθει αν ο Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε την άδεια του Πρωθυπουργού για να μην πάει στο δείπνο με τους Ευρωπαίους συναδέλφους του στη Λετονία, λες και ο Υπουργός Οικονομικών είναι κανάς ξεπουλημένος δημοσιογράφος που δεν πάει ούτε για κατούρημα χωρίς να ρωτήσει τα αφεντικά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι ο ...
Ντράγκι και ο Ντάισλεμπλουμ τον είχαν διαβεβαιώσει προφορικά ότι η Ελλάδα θα πάρει χρήματα μόλις υπάρξει συμφωνία αλλά μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου πήραμε τα τρία μας κι είναι να απορεί κανείς που αυτοί οι Ευρωπαίοι δεν είναι οι αγνοί άγγελοι που όλοι νομίζαμε.

Το πνευματικό παιδί του Αβέρωφ και ο Αλέξης Τσίπρας μίλησαν αρκετή ώρα για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας, αφού δεν βρέθηκε ένας χριστιανός στο στούντιο να τους θυμίσει ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει από το 2010.

Ο φτασμένος δημοσιογράφος ρώτησε τον Πρωθυπουργό και για τον Σάββα Ξηρό που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά ο Αλέξης Τσίπρας τού θύμισε τον Μητσοτάκη που είχε συγχωρήσει τους πραξικοπηματίες της Χούντας, οπότε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βούλωσε και πήγε σε διαφημίσεις, αφού ο καλύτερος τρόπος για να μη φανείς γελοίος είναι να κάνεις τον μαλάκα.

Ο Πρωθυπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει το ακριβές ερώτημα που θα τεθεί στην κρίση των Ελλήνων οι οποίοι παίζουν στα δάχτυλα όλα τα κρίσιμα εθνικά θέματα, οπότε είναι λογικό να τους ρωτάμε τώρα ποια νομισματική πολιτική πρέπει να ακολουθήσει η χώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ομολόγησε ότι εμπιστεύεται την κρίση του ελληνικού λαού που ψήφιζε επί 40 χρόνια τους ίδιους απατεώνες, οπότε ο Νίκος Χατζηνικολάου πέρασε στις ερωτήσεις του κοινού, ώστε ο Πρωθυπουργός να πάρει μια γερή δόση ελληνικού λαού και να μάθει να μη λέει μαλακίες.

Εν τω μεταξύ, μετά από 2,5 ώρες εκπομπή στο κανάλι του Βαρδινογιάννη κι ούτε κουβέντα από τον Πρωθυπουργό της χώρας για τους καναλάρχες που δεν πληρώνουν φόρους, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η μεγάλη πληγή της Ελλάδας εξακολουθούν να είναι οι ταβερνιάρηδες των νησιών που δεν κόβουν απόδειξη για την τυροκαυτερή.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ότι οι υποψήφιοι για το κοινό της χθεσινής εκπομπής ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά αλλά κρίνοντας από όσους πήραν το λόγο, καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα του Ενικού διάλεξε τους πιο καθυστερημένους.

Αρχικά πήρε το μικρόφωνο η γυναίκα του Σώρρα, που φορούσε ένα μενταγιόν της Ομάδας Έψιλον, η οποία ρώτησε τον Πρωθυπουργό σχετικά με τον λογαριασμό καταπιστευμάτων στην Αμερική όπου είναι κρατημένα πολλά τρις στο όνομα της Ελλάδας αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ότι δε ξέρει τίποτα για το θέμα γιατί είναι πράκτορας των Εβραίων και μας ταΐζει κουτόχορτο.

Ακολούθησαν αρκετοί ομιλητές, ανάμεσά τους 3 ψεκασμένοι, 2 βριλ και 1 ενδογήινος, ενώ κατά τις 2 παρά τη νύχτα ήρθε η ώρα του κλασικού σκατόφλωρου νεοφιλελέ που ρώτησε για την ανομία του ασύλου, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας ψέλλισε μέσα από τα δόντια του "το μουνί που σε πέταγε, παλιομαλάκα" αλλά ευτυχώς δεν ακούστηκε στο μικρόφωνο.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θα ήταν καλή ιδέα να οριστεί η Ώρα του Πρωθυπουργού στα κανάλια των ολιγαρχών που υποτίθεται ότι θα διέλυε, αν και ακόμα καλύτερη ιδέα θα ήταν να οριστεί η Ώρα του Μαλάκα, όπου οι πολίτες θα απαντούν στις ερωτήσεις των πολιτικών, μπας και καταλάβουμε ποτέ ότι προκοπή από αυτούς δεν πρόκειται να δούμε.


(Ανήθικο δίδαγμα: 
Ο Αλέξης Τσίπρας μου φάνησε αρκετά ειλικρινής. Βέβαια, να τη χέσω τη μετεκλογική ειλικρίνεια. Μπορεί η λαϊκή εντολή που πήρε να μην ήταν η ρήξη αλλά σίγουρα πήρε εντολή να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως της πορείας των διαπραγματεύσεων. Δικά του λόγια είναι αυτά. Όσα είπε για τον ΕΝΦΙΑ, το αφορολόγητο και τον κατώτατο μισθό είναι κωλοτούμπες μεγατόνων. Θα το καταλάβει λίαν συντόμως από τις δημοσκοπήσεις. Κυριακή κοντή γιορτή.)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: 
Ευτυχώς που μάθαμε από τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι οι πρόσφυγες που έρχονται από τη Συρία κουβαλάνε tablet και iphone γιατί πέτυχα τις προάλλες στην Ομόνοια ένα Σύρο που μου ζητούσε βοήθεια για να περάσει μια πίστα στο Candy Crash Saga και τον πέρασα για τρελό. Τώρα ξέρω.)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 3: 
Δύο τελευταίες παρατηρήσεις και κλείνω: πρώτον, ο Αλέξης πήρε κιλάκια και δεύτερον, τα ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικών έχουν αποδώσει.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.