# #

3 Ιουν 2015

Ο Μποτάμης οραματίζεται εκλογές…Ξανασκέψου το, δεν σε συμφέρει!

Ο ευρωπαϊστής Μποτάμης υποτιμά τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων θεωρώντας ότι δεν έχουν καταλάβει την ανικανότητα του.Πιστεύει ότι σε περίπτωση εκλογών θα πιάσει ένα υψηλό ποσοστό και ίσως αυτό τον καταστήσει εκλεκτό για κάποια συγκυβέρνηση (όνειρο ζει μην τον ξυπνάτε).

Γι αυτό χθές σε συζήτηση στη συνάντηση της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού εξαπόλυσε επίθεση ακόμη μία φορά προς τους ΑΝΕΛ και το ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για εκλογές μέσα στο έτος.

«Το παρόν κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν ..είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή συμφωνία γιατί δεν διαθέτει τις υποκειμενικές και αντικειμενικές δυνατότητες»,

πρόσθεσε ότι «οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ, και βέβαια στους ΑΝΕΛ, δεν πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις της κοινωνίας και στην ευρωπαϊκή προοπτική» ενώ δεν απέκελεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν εθνικές εκλογές εντός του έτους.

Απηύθυνε, δε, έκκληση σε στελέχη και φίλους του Ποταμιού να βρίσκονται σε ετοιμότητα και εμφανίστηκε αισιόδοξος παρά τις οικονομικές αντικειμενικές αντιξοότητες, οι οποίες προκύπτουν από την πρόσφατη απόφαση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων. (σε χρηματοδοτούν άλλοι εσένα,μην είσαι προκλητικός).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.