# #

11 Σεπ 2014

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ S@X....ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 !! ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ S@X....ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 !!
Στην Ελλάδα ανακαλύφθηκε το τεστ ΠΑΠ, στην Ελλάδα καταργείται. 
Θα ονομάζεται πια τεστ ΣΑΜ από το Σαμαράς ή τεστ ΒΟΡ (Βορίδης), μετά τους εξωφρενικούς περιορισμούς για εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ.

«Ονομάστηκε τεστ ΠΑΠ προς τιμήν του ιατρού Γ. Παπανικολάου που το ανακάλυψε. Είναι μια εξέταση που έχει σκοπό την εξέταση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Κάθε γυναίκα πρέπει να εξετάζεται μία φορά τον χρόνο. Η ηλικία έναρξης ορίζεται το αργότερο ένα έτος μετά την πρώτη σ@ξουαλική επαφή».

Τέρμα αυτά που ξέρατε. Από χθες δεν δικαιολογείται εξέταση σε γυναίκες κάτω των..
21 ετών. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνεται σ@ξ πριν από αυτή την ηλικία! Βρε τι είναι αυτοί, θα κόψουν ή έκοψαν και το σ@ξ!

Αν κάποια κάνει σ@ξ -λέμε- στα 16-17, θα πρέπει να περιμένει 3-4 χρόνια για να κάνει τεστ ΠΑΠ. Αν κάνει σε μικρότερη ηλικία, κάηκε. Δεν μπορείς να υπολογίσεις καν τα χρόνια. Θα ’χουν βρει τον Μεγαλέξανδρο μέχρι να δικαιούται εξέταση.

Σωστά όμως απαγορεύεται η ίδια εξέταση για τις άνω των 65. Εδώ έχουμε να πληρώσουμε την τρόικα κι εσείς το γλεντάτε σε τέτοια ηλικία; Η απόφαση πάρθηκε γιατί έγιναν καταγγελίες στο υπ. Υγείας ότι οι γριές κάνουν αχαλίνωτο έρωτα και μετά τρέχουν στον ΕΟΠΥΥ.
Σωστοί και οι αυστηρότατοι περιορισμοί για τις εξετάσεις του προστάτη. Αυτό έγινε γιατί όλοι λένε «θα πάρουν τα @@@@@@@ μας» γι’ αυτά που χρωστάνε στο Δημόσιο. Ετσι είστε λοιπόν; ήταν η ανταπάντηση. Θα σας τα κόψουμε.

Προσοχή επίσης να μη γίνεται πολύ σεξ γενικώς και σε κάθε ηλικία. Υπάρχει πλαφόν ανά νοσοκομείο και ανά μήνα για τις εξετάσεις. Με φειδώ. 
Καραδοκεί ο Βορίδης.

Με το τσεκούρι του, θα τους σκοτώσει όλους η Βούλτεψη. 
Για άλλο λόγo. 
Οργισμένη απάντηση στο δημοσίευμα που αναφέρει ότι διόρισε σύζυγο, κόρη και κουμπάρα στο Δημόσιο. Διόρισε και μπατζανάκη και πέντε θειάδες, είπε.

Απογειωνόμαστε. 
Δύο νέα παράπλευρα διόδια από σήμερα. 
Αθήνα- Θεσσαλονίκη δεν είναι πια δρόμος με διόδια, αλλά διόδια με δρόμο.Πάμε τώρα στο καθημερινό παραμύθι που μας αποκοιμίζει γλυκά. 

Το βέβαιο είναι ότι στο Μουσείο της Αμφίπολης θα εργαστούν 1.000 Μεσσήνιοι.

Οι Καρυάτιδες βρέθηκαν με προτεταμένα τα χέρια και απαγόρευαν την είσοδο στον τάφο. Ηταν οι πρώτες σεκιούριτι. Το ότι χαιρετούσαν ναζιστικά είναι -τι άλλο- ιντερνετική κρυάδα.Ανοιξαν κιόλας στην Αμφίπολη ένα Γκούντις, 2 Γρηγόρης, 4 Εβερεστ, 12 Μικέλ και ένα Prada.

Ηρθε επίσης ο πρώτος Κινέζος τουρίστας. 
Ηρθαν και Αγγλοι, που έκαναν όμως την περιοχή Μάλια. 
Του Μεγαλέξανδρου γινόταν..

Τυχεροί όσοι πληρώνουν μεγάλο ΕΝΦΙΑ στην περιοχή Αμφίπολης. 
Οι τιμές αγοράς κοντά στον τάφο εκτοξεύθηκαν 100.000%. 
Πρόκειται για το μεγαλύτερο εύρημα. 
Λέγεται ότι στον τάφο βρέθηκε αρχαίο πετρέλαιο. Τρία δισεκατομμύρια βαρέλια. Γι’ αυτό ανακοίνωσε ο Σαμαράς τη μείωση της μιας δεκάρας στο λίτρο.Βρέθηκαν σίγουρα μέχρι τώρα δύο Σφίγγες και δύο Καρυάτιδες. Ανδρας κανένας. Να το κάνει θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ στο αντιρατσιστικό.

Σίγουρα οι Καρυάτιδες είναι άνω των 65 και δεν δικαιούνται τεστ ΠΑΠ.

Γιατί να κόβονται μόνο οι εξετάσεις για μαστογραφίες και καρκίνο; Να κόβονται και χρόνια να ξεμπερδεύουμε. Με το τσεκούρι του Βορίδη.Του Λάκη Μπέλλου Εφημερίδα των Συντακτών (ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!)

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.