# #

11 Σεπ 2014

ΕΝΦΙΑ: Θα πληρώνουν κι όσοι χάνουν τα σπίτια τους!!!!!!!!!!

ΕΝΦΙΑ: Θα πληρώνουν κι όσοι χάνουν τα σπίτια τους!

Ο παραλογισμός της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου δεν έχει τέλος. 

Στις περίφημες «παρεμβάσεις» που έκαναν οι σύμβουλοι του Χαρδούβελη δεν προβλεψαν ειδική ρύθμιση για όσους χάνουν τα σπίτια τους στον πλειστηριασμό.
Πιο συγκεκριμένα, θα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και όσοι χάνουν τα σπίτια τους! 
Τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο ΕΝΦΙΑ φαίνεται πως δε λένε να κλείσουν, κάτι που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών.
Τελευταία αφορμή αποτελεί η έλλειψη διάταξης με την οποία να αποκλείονται από το ..
χαράτσι, όλοι όσοι τα σπίτια τους βγαίνουν σε πλειστηριασμό.
Δηλαδή, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομικών, κάποιος που χάνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό, μέσα στην απόγνωση του, θα κληθεί να πληρώσει και τον κεφαλικό φόρο ιδιοκτησίας στο κράτος.
Φαίνεται στο Υπουργείο Οικονομικών έχουν χάσει κάθε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα, κάτι που έχει προκαλέσει τις οργισμένες αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ, που ζητούν εδώ και τώρα να αλλάξουν ορισμένες διατάξεις που είναι τουλάχιστον εκτός κάθε λογικής.


 http://www.newsbomb.gr/

1 σχόλιο:

  1. δεν ειναι μονο αυτοι που χανουν τα σπιτια τους απο πλειστηριασμο.ειναι και εκεινοι που χανουν τα σπιτια τους απο παλαιοτητα και ελλειψη σηντηρησης...
    για κανετε μια βολτα στα χωρια μας...τα πιο πολλα απιτια των γονεων μας και των παππουδων μας σταζουν και ειναι ετοιμοροπα..λιγο να βρεξει λιγο να κουνηθουνε και παρτα κατω....
    κι ομως αν δεν πληρωσουν τον ενφια θα τους τον κρατησουν απο την ηδη πετσοκομμενη συνταξη τους.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.