# #

9 Σεπ 2014

Δύο άνθρωποι του θεού.

Θεός vs Σούπερμαν.


Δύο καθηγητές θεολόγοι κατέφυγαν στο συμβούλιο της επικρατείας ζητώντας να ανασταλεί προσωρινά και να ακυρωθεί, ως αντισυνταγματική και παράνομη, η απόφαση του υφυπουργού Παιδείας με την οποία μειώνονται οι ώρες διδασκαλίας των θρησκευτικών στο Λύκειο.


Οι δυο καθηγητές υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν πρέπει να μειωθούν οι ώρες διδασκαλίας των θρησκευτικών στο Λύκειο αλλά αντίθετα να αυξηθούν  γιατί, όπως με τρόμο έχουν διαπιστώσει, οι μαθητές μπερδεύουν τον θεό με τον...
σούπερμαν όπως ακριβώς μπερδεύουν την επανάσταση του 1821 με το “ OXI ” του 1940.

Οι δύο θεολόγοι υποστηρίζουν ότι η μείωση των ωρών διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του πρεστίζ του θεού σε σχέση με αυτό του σούπερμαν διότι οι μαθητές πλέον θα ακούνε περισσότερα πράγματα για τον σούπερμαν σε σχέση με τον θεό με αποτέλεσμα να γείρει η θεϊκή πλάστιγγα προς τον σούπερμαν.

Τέλος οι δύο θεολόγοι ζητάνε από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, που μιλάει απευθείας με τον θεό, να απαγορέψει στα κανάλια να προβάλουν ταινίες με τον σούπερμαν και στη θέση τους να προβάλουν ταινίες με τον θεό. Σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιούν τον Αντώνη Σαμαρά ότι σύντομα θα πάψει να μιλάει απευθείας με τον θεό και θα αρχίσει να μιλάει απευθείας με τον σούπερμαν.

Οι δύο θεολόγοι δεν έκαναν λόγο για συντεχνιακά θέματα γιατί αυτά είναι ποταπά πράγματα που ένας άνθρωπος του θεού ποτέ δεν θα σκέφτονταν. Πόσο μάλλον δύο άνθρωποι του θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.