# #

9 Σεπ 2014

Μια ακόμα μεγάλη(Τεράστια) διάκριση κατέκτησε η χώρα μας....

Η Ελλάδα επιστρέφει στις επιτυχίες


Condoms

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση κατέκτησε η χώρα μας, αφού το Ηράκλειο της Κρήτης κατέλαβε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό εταιρίας προφυλακτικών για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ. 

 Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τέσσερις βαλκανικές χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία), ενώ συμμετείχε και η Κύπρος, ώστε να σπάσει η...
βαλκανίλα και να δοθεί στον διαγωνισμό ένας ευρωπαϊκός και κοσμοπολίτικος αέρας. 

 Το Ηράκλειο είχε τις υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι στην πόλη σέρνονται πολλές αρρώστιες και οι κάτοικοι παίρνουν τα μέτρα τους. 
 Επίσης, μπορεί οι κάτοικοι του Ηρακλείου να αγοράζουν πολλά προφυλακτικά, για να το λέει ο περιπτεράς στις κουτσομπόλες της γειτονιάς και να μάθει όλο το Ηράκλειο πως ο Νικόλας Τσουτσουνοκαποτάκης γαμάει αβέρτα. 

 Άλλωστε, είναι γνωστό στην Κρήτη το ανέκδοτο πως οι άνδρες του Ηρακλείου βιάζονται να εκσπερματώσουν για να τρέξουν να πουν στους Χανιώτες πως γάμησαν. 

Τώρα θυμήθηκα κι ένα άλλο άσχετο -με το θέμα- ανέκδοτο αλλά θα το γράψω γιατί δικό μου είναι το μπλογκ κι ό,τι θέλω κάνω: 

 Γιατί οι άνδρες στο Ηράκλειο φοράνε αλυσίδα στο λαιμό; 
Για να ξέρουν μέχρι πού να ξυρίζονται. 

 Οπωσδήποτε, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως το Ηράκλειο κάνει περισσότερο σεξ, γιατί μπορεί στις άλλες πόλεις οι κάτοικοι να κάνουν έρωτα χωρίς προφυλάξεις, ώστε να υπάρχει κι αυτό το στοιχείο του κινδύνου που αυξάνει τη λίμπιντο και σε κάνει πύρκαυλο. 

 Επίσης, στο Βουκουρέστι μπορεί να μην έχουν λεφτά να αγοράσουν προφυλακτικά -επειδή είναι πτωχούληδες- αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πηδιόσαντε.

http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.