# #

8 Σεπ 2014

Ήταν Έλληνες και ο Αδάμ με την Εύα;

Σκύλος παρέα με πατάτες στον φούρνο!
Στην ευρωπαϊκή χρεοκοπημένη Ελλάδα του ευρώ του μνημονίου και της κοινωνικής διάλυσης … στα πλαίσια της υπανάπτυξης του πληθυσμού, συνέβη το εξής πρωτόγνωρο περιστατικό. 

Σε ενα φούρνο του Ρίο, μια παρέα Αφγανών ζήτησαν από τον φούρναρη μιας γειτονιάς, να τους ψήσει το φαγητό που είχαν στο ταψί… Το φαγητό όμως δεν ψηνόταν κανονικά όπως έπρεπε στην ώρα του…όταν οι αλλοδαποί επέστρεψαν να το παραλάβουν, ο φούρναρης τους ρώτησε από που αγόρασαν  το κρέας. 
Και τότε  εκείνοι απάντησαν:
«Δεν είναι μπεε…είναι γαβ-γαβ»…



Κατόπι τούτου αγαπητοί πατριώτες,  καλού – κακού μαζέψτε από τους δρόμους τους σκύλους σας, γιατί μοιάζουν με αρνάκια, ακόμη και τις γάτες σας που μοιάζουν με κουνέλια (εγώ έχω γάτες) και μην ανησυχείτε, κουράγιο. Σε μερικά  άλλα μέρη του κόσμου όπως στην Ασία, που γενικότερα η κουζίνα τους είναι τέτοια , τρώνε σχεδόν τα πάντα… οι Κινέζοι τρώνε… αράχνες, φίδια, γάτες…ενώ στη Κορέα τρώνε τους σκύλους ακόμα και σήμερα!!
* Ως εκ τούτου είμαστε σίγουροι και  ξέρουμε ότι σίγουρα,  ο Αδάμ και η Εύα δεν ήταν Κινέζοι.. Διότι εάν ήταν Κινέζοι θα έτρωγαν το φίδι και όχι το μήλο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.