# #

10 Σεπ 2014

Ολη η Ελλάδα θέλει να κάνει έρωτα με την Αννα Καραμανλή!

-NΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!..


-Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γαμηθεί...
Mετά από αυτό δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι όλη η Ελλάδα θέλει να κάνει έρωτα με την Αννα Καραμανλή.
Ανδρες και γυναίκες.
Η Άννα είναι το νέο απόλυτο sex sympol της Βουλής.
Δεν πιάνει μια η Ελενα Ράπτη μπροστά της-η οποία άλλωστε παντρεύτηκε έναν βορειοηπειρώτη-ούτε βεβαίως και η Ευα Καιλή μπορεί να σταθεί δίπλα στον εκρηκτικό αισθησιασμό της Αννας.
Η Αννα είχε τα αρχίδια να πει στο staff  του υπουργείου Οικονομικών να..
πάει να γαμηθεί.
Μπορεί την ευχή να την απηύθηνε προσωπικά στον καθηγητή Χαρδούβελη αλλά φυσικά εννοούσε όλους τους σαρδανάπαλους παπατζήδες που έστησαν αρχικά το χαράτσι του Βενιζέλου και στην συνέχεια τον τραβεστί ENΦΙΑ μέσω του οποίου το κράτος- σαν μαφιόζος- παίρνει προστασία από τους ιδιοκτήτες για να μπορεί να ανταποκριθεί στις σαδιστικές απαιτήσεις της Μέρκελ, χωρίς το ίδιο να έχει ουδεμία πρόθεση να κάνει μεταρρυθμίσεις ή να πάψει να είναι πελατειακό.
Η Αννα λοιπόν εκτός των άλλων τίμησε και το επώνυμο Καραμανλή μια και ο πρώην πρωθυπουργός με το ίδιο επώνυμο, παρά την υψηλή δημοφιλία εξακολουθεί να είναι σφίγγα και στο έλεος όλων εκείνων που τον παρουσιάζουν σε μόνιμες διακοπές.
Η Αννα είναι η πιο επιθυμητή Ελληνίδα αυτή την στιγμή. Καμμία δεν πιάνει μία μπροστά της.
-Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ..., έγραψε πριν λίγο στο twitter.
Aυτή η θλίψη της μεταμέλειας  που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της,  την κάνει ακόμη πιο επιθυμητή.
Ακόμη και ο κώλος της Ελεονώρας Μελέτη-φωτό που βλέπουμε σήμερα σε φωτογραφίες μάς αφήνει αδιάφορους μπροστά στην (εθνική) διέγερση που μας προκαλεί μια γυναικάρα που ξεστόμισε κάτι που οι άνδρες-κότες της ΝΔ δεν έχουν τα κότσια να πουν.
Το να "πάει να γαμηθεί της Αννας" είναι εφάμιλλο με το "για την Ελλάδα ρε γαμώτο" της Βούλας Πατουλίδου.
Αν η Αννα φύγει σήμερα από την ΝΔ και κάνει κόμμα θα γίνει πρωθυπουργός μέσα σε 6 μήνες.
Ολοι είμαστε αβάσταχτα παυλωμένοι με την Αννα.
Μιλώντας πριν λίγο στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών η γυναικάρα δήλωσε ότι δεν λυπάται καθόλου για τα όσα είπε για τον Χαρδούβελη και υπενθύμισε ότι σκληρά λόγια κατά το παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει και για τον σύμβουλο του ΥΠΟΙΚ Γ. Καραβίτη και εκτίμησε ότι ο κόσμος έχει αγριέψει και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην Β' Αθήνας.
Βουλευτής της ΝΔ βγήκε εκτός εαυτού και αιτία ήταν ο φόρος στα ακίνητα, με αποτέλεσμα να προκληθεί θερμό επεισόδιο στη Βουλή
Όπως γράφει το Έθνος όλα έγιναν όταν ο σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών πήγε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος να ενημερώσει τους βουλευτές για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ
Πολλοί ήταν οι βουλευτές που τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις. 
Ξαφνικά και χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν ήταν κάποια απάντηση του συμβούλου που έβγαλε εκτός εαυτού τη βουλευτή Άννα Καραμανλή, εκείνη εξερράγη. 
Ωρυόμενη απευθύνθηκε προς τον σύμβουλο του υπουργείου και του είπε χαρακτηριστικά:
«Ξέρετε κύριέ μου ότι οι πολίτες υποφέρουν και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;»
Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να ψελλίσει ο σύμβουλος ήταν: Γιατί φωνάζετε;
Τότε ήρθε η έκρηξη. Η κ. Καραμανλή με δάκρυα στα μάτια φώναξε «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γαμηθεί...» και άλλα πολλά, όπως λένε γαλλικά τα οποία οι υπόλοιποι βουλευτές δεν τόλμησαν να εκστομίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.