# #

13 Σεπ 2014

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


Σοκ σε Συγγρού και παραπήγματα προκαλούν τα ευρήματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες κατ΄ εντολή της διαπλοκής δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Μάλιστα ειδικοί αναλυτές που συμμετέχουν στις έρευνες εξηγούσαν στους ξένους δημοσιογράφους πως αυτή την στιγμή το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει το..
40% και συγκεκριμένα βρίσκεται ανάμεσα στο 40,5-42,5%  ενώ η ΝΔ βρίσκεται στο 14%.
Μιλάμε στην ουσία για εκλογική πανωλεθρία και είναι φυσικό εάν σκεφθεί κανείς πως στις εκλογές του Μαίου η ΝΔ βρισκόταν κοντά στο 20%.
Οι δημοσκόποι μετράνε ήδη την ΕΛΙΑ με αρχηγό τον Κυριάκο Πιερρακάκη και σ΄αυτή την περίπτωση εξασφαλίζει ένα ποσοστό 9-10% κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο. Η παρουσία του Βενιζέλου την κρατάει καθηλωμένη στο 4-5%.
Ενα σχήμα ΕΛΙΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα εξασφάλιζε μια πανίσχυρη κυβερνητική πλειοψηφία αυτή την στιγμή.
Σε περίπτωση όμως που οι εκλογές γίνουν μέσα στο 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει το 45% και θα μπορεί να σχηματίσει μια πανίσχυρη αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Τώρα εάν η κυβέρνηση εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας και πάει για εκλογές το 2016 σ΄αυτή την περίπτωση τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αντίστοιχα με εκείνο το καραμανλικό 54% που είχε εξασφαλίσει ο Καραμανλής στις πρώτες εκλογές μετά την πτώση της χούντας.
Αυτή την στιγμή το ΚΚΕ συγκεντρώνει ένα υπολογίσιμο 8% και οι ΑΝΕΛ βρίσκονται ανάμεσα στο 4,5-5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.