# #

11 Ιουλ 2013

Μια ακόμα κίνηση απελπισίας της κυβέρνησης που καταρρέει και κάνει τη μια μαλακία πίσω από την άλλη.



Ξεκίνησε χτες τις εκπομπές της η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση. 

Το σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης εκπέμπεται από τα παλιά στούντιο του Mega επειδή πληρώνουμε Mega 23 χρόνια, χωρίς να το ξέρουμε. 

 Το πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης -που μας έδωσε μια ιδέα για το πώς οραματίζεται την Νέα Ελλάδα ο Αντώνης Σαμαράς- θύμιζε πολύ το BBC,
αφού ξεκίνησε με την πολύκροτη και βραβευμένη ταινία «Η κυρία δήμαρχος» που έκανε θραύση στη Μεγάλη Βρετανία και έβαλε στις καρδιές των Βρετανών την Γεωργία Βασιλειάδου και τον Βασίλη Αυλωνίτη. 

 Η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση ξεκίνησε ως ΕΔΤ αλλά στην πορεία έφυγε το «Ε» από την οθόνη και έμεινε μόνο το «ΔΤ», επειδή, αν ήταν μόνο Ελληνική, θα δυσκολευόταν να κάνει την διεθνή καριέρα που της αξίζει, ενώ, παράλληλα, είναι ρατσιστικό να είναι μόνο ελληνική η δημόσια τηλεόραση και θα υπήρχε κίνδυνος να παρεξηγηθούν οι μογγόλοι συμπατριώτες μας. 

 Πάντως, η κυβέρνηση σκοπεύει να αλλάζει όνομα στην δημόσια τηλεόραση τρεις φορές την ημέρα, ώστε να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

 Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι εργάζονται στην Ελληνική Δημόσια τηλεόραση επειδή ντρέπονται που δουλεύουν εκεί, και επειδή είναι βέβαιο πως, αν τα ονόματά τους γίνουν γνωστά, δεν πρόκειται να βρουν ποτέ ξανά δουλειά, ενώ δεν αποκλείεται να τους βρουν πεταμένους σε κάνα χαντάκι. 

 Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για τη λειτουργία της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, αφού ξέρουν καλά -όπως όλοι μας άλλωστε- πως είναι μια ακόμα κίνηση απελπισίας της κυβέρνησης που καταρρέει και κάνει τη μια μαλακία πίσω από την άλλη. 

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης -από την απόφαση για το λουκέτο στην ΕΡΤ μέχρι την λειτουργία νέας δημόσιας τηλεόρασης- αποδεικνύουν περίτρανα πως η Ελλάδα κυβερνάται από ένα τσούρμο καθυστερημένων ακροδεξιών αλλά το πρόβλημα είναι πως οι πολίτες είναι, στην πλειοψηφία τους, σε ακόμα χειρότερη διανοητική κατάσταση.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.