10 Ιουλ 2013

Απολύσεις ιερέων...Αφύλαχτα τα παγκάρια...Απειλούν θεούς και δαίμονες οι..παπάδες

Αν και όλα έδειχναν πως η κυβέρνηση έχει ικανοποιήσει με το πολυνομοσχέδιο όλες τις απαιτήσεις της Τρόικας -ώστε να εκταμιευτεί η δόση-, η Τρόικα ζητάει τώρα να τεθούν σε διαθεσιμότητα και 8 χιλιάδες ιερείς, αφού είναι δημόσιοι υπάλληλοι και τεμπελιάζουν ψέλνοντας...
.

Η Τρόικα ζητάει ουσιαστικά την απόλυση 8 χιλιάδων ιερέων -για να σταλθεί στην ελληνική κοινωνία το μήνυμα πως κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν είναι στο απυρόβλητο- αλλά η κυβέρνηση αντιδράει σθεναρά, με την δικαιολογία πως θα μείνουν αφύλαχτα τα παγκάρια και μπορεί, αντί για τους παπάδες, να παίρνουν τα λεφτά τίποτα αλήτες.
 
Μπροστά στην επιμονή της Τρόικας για απολύσεις ιερέων, η κυβέρνηση επανήλθε με την πρόταση να περάσουν οι ιερείς από τις εκκλησίες στην...Ελληνική Αστυνομία.
 
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δήλωσε πως οι ιερείς μπορούν να γίνουν αστυνομικοί αλλά θα πρέπει να πετάξουν τα ράσα, να ξυρίσουν τα μούσια, να κόψουν τις κοτσίδες και να σταματήσουν να φωνάζουν ο ένας τον άλλον με γυναικεία ονόματα.
 
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πρότεινε οι ιερείς να γίνουν στρατιωτικοί ιερείς, ώστε ο κάθε Έλληνας αξιωματικός να έχει τον προσωπικό του εξομολογητή.
 
Ισχυρές είναι οι αντιδράσεις της Ιεράς Συνόδου στο αίτημα της Τρόικας για απολύσεις ιερέων, ενώ ο Μητροπολίτης Μπανανίας Αργόσχολος απείλησε πως οι ιερείς θα κόψουν τους αγιασμούς, τα ευχέλαια και τα μνημόσυνα, ενώ θα βαράνε τις καμπάνες στον ρυθμό του Bandiera Rossa.
 
Ιερέας που θέλησε να διατηρήσει την ανυπαρξία του δήλωσε πως οι ιερείς θα αντιδράσουν δυναμικά και με την βοήθεια του Θεού θα τους γαμήσουν την Παναγία.
 


 http://www.alfavita.gr

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.