# #

7 Ιουλ 2013

Δεν έχουμε πετρέλαιο λέμε…

Atlantis oil platform, Gulf of Mexico, petroleum
Αγαπητέ αναγνώστη, δεν ξέρω με ποιον τρόπο σκέφτεσαι…. Μπορείς να περιμένεις τα Δελτία των 20:00 ή 21:00 και να πάρεις γραμμή, ή να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει (αυτό είναι που φοβάται το εκάστοτε σύστημα) και να γίνεις ένας συνειδητοποιημένος πολίτης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα;
Μα φυσικά τα πετρέλαια της Ελλάδος, τα οποία διακριτικά αναφέρονται στα Δελτία Ειδήσεων (σχεδόν καθημερινά), έτσι ώστε να γίνουν δεδομένη σκέψη στους λοβοτομημένους τηλεθεατές.
Δηλαδή, πετρέλαια έχουμε, άσχετα εάν τόσες δεκαετίες λέγαμε ότι δεν είχαμε….
Ποια είναι η αλήθεια;
Η αλήθεια είναι ότι στην επιστημονική βιβλιογραφία, εδώ και παρα πολλά χρόνια, έχουν δημοσιευτεί επιστημονικές εργασίες για την περιοχή της Μεσογείου (και ειδικότερα της Ελλάδας), σχετικά με την ύπαρξη υδρογονανθράκων. Μην περιμένεις να σου δείξουμε τις επιστημονικές δημοσιεύσεις, αφού είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να τις διαβάσεις…. Ξεκίνα από την σκέψη ότι, ποτέ στην Ιστορία της Ανθρωπότητας οι σύγχρονες εξελίξεις της Επιστήμης δεν περνούσαν στους πολλούς ανθρώπους. Κάποτε ήταν το Ιερατείο, τώρα είναι τα Οικονομικά Συμφέροντα (και το Ιερατείο).
Μείνε τουλάχιστον στα λόγια του Ομότιμου Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Αντώνη Φώσκολο, σχετικά με το εάν έχουμε, πόσο έχουμε και από πότε έχουμε, πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ελλάδα.
Δες το video που ακολουθεί και βγάλε τα συμπεράσματά σου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.