13 Ιουλ 2013

Κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.....Το φλάμπουρο, η σημαία είναι μία

ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ

 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ

 ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


Το περιεχόμενο της ιδέας έχει ως εξής:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ.Μ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΟΑΝΝΗ, πρέσβειρα του ΟΗΕ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ 
ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ 
Eρίτιμος Κυρία Μ.Βαρδινογιάννη,
Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών έχει την τιμή να σας υποβάλλει μια “ιδέα” της, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα αγγίξει τις γνωστές ευαισθησίες σας και μάλιστα υπό την ιδιότητά σας ως πρέσβειρα του ΟΗΕ.
Είναι μια απλή ιδέα με τεράστιες ωστόσο δυναμικές που για να λειτουργήσουν απαιτούν “πολιτική” επεξεργασία. και δεν είναι βέβαιο αν οι πολιτικοί μας είναι αρκούντως ώριμοι για να τη σηκώσουν στη συγκεκριμένη αυτή χρονική περίοδο .
Αντίθετα εσείς με το κύρος που διαθέτετε και υπό την ιδιότητα σας ως πρέσβειρα της unesco μπορεί να κινήσετε κάποιες καταστάσεις.
Άλλωστε αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να τεθεί το θέμα διεθνώς…Το ποια τύχη θα έχει στο μέλλον, αυτό θα το δείξει ο χρόνος και η φαντασία των πολιτικών. Έχει πολλές περιπλοκότητες η ιδέα, αλλά είπαμε ας τεθεί πρώτα ..
Ήδη προ μηνός ενημερώσαμε δύο μόνον πολιτικούς φορείς α) Τον Υπουργό εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλο και τον πρόεδρο της Βουλής, αλλά λόγω της επελθούσης κυβερνητικής αλλαγής κινδυνεύει η ιδέα να περιπέσει στις καλένδες. ΄Ετσι από χθες τη δημοσιοποιήσαμε από το διαδίκτυο κι απολαμβάνει ήδη θερμών σχολιασμών.
Παρακαλούμε την ευγένειά σας ας ρίξει μια ματιά στην πρότασή μας ,όπως αυτή απεστάλη στον Υπουργό εξωτερικών.. Θα βγάλετε κάποια συμπεράσματα.
Θα είμαστε ευτυχείς αν υιοθετήσετε κάποιες πρωτοβουλίες ..Διαμορφώστε όπως εσείς νομίζετε την ιδέα. Ο ρόλος της Ε.Δ.Μ αρχίζει και τελειώνει ..στην ενημέρωση και μόνον… Η τιμή και η πατρότητα θα σας ανήκει εξ ολοκλήρου. Σας αξίζει διότι έχετε αποδείξει ότι είστε ανοικτό μυαλό και γνωρίζετε να δίδετε σημαντικές μάχες..
Ευχαριστών κι ασπαζόμενος την δεξιάν σας διατελώ
Με κάθε τιμή
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Πρόεδρος Ε.Δ.Μ

Η ΑΡΧΙΚΗ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΘΕΜΑ: Μια …ιδέα προς μελέτη και πολιτική επεξεργασία

H ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ -ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Εξοχότατε Κύριε Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ , επί των Υπουργών Εξωτερικών!
Είναι γνωστόν ότι Η Ελλάς σε όλο το φάσμα της διαδρομής της, διεξήγε και διεξάγει μόνον αμυντικούς αγώνες κατά των πάσης φύσεως επιβουλών-επιθέσεων .

Τουτέστιν είναι ΕΙΡΗΝΟΦΙΛΟΣ και αποδεδειγμένα! Ουδέποτε στην μακραίωνα ιστορία της έχει κάνει επιθετικούς –κατακτητικούς πολέμους, πλην βεβαίως της περίπτωσης του Μεγάλου Αλεξάνδρου ,όστις, ως γνωστόν, εξεστράτευσε εναντίον λαών.. που όμως ,τελικά η ιστορία του αναγνωρίζει.. ότι οι εκστρατείες του ήταν ευεργετικές για την ανθρωπότητα, γι αυτό και τίτλος του ΜΕΓΑ, που του απένειμε… 

Άρα, κατα τεκμήριον, η Ελλάς ιστορικά αποτελεί την ΜΟΝΗ ειρηνόφιλο χώρα, χωρίς καμιά επιθετικότητα , εναντίον ουδενός λαού!

Κι αν κάποιοι αποπειραθούν να ενθυμηθούν τα γεγονότα του 1922 και την εισβολή Ελληνικών δυνάμεων,..στην αποκαλούμενη Τουρκία, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι αυτό που λέγεται σήμερα Τουρκία ήταν ελληνικό έδαφος από γενέσεως της ανθρωπότητας!
ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΝ ελληνικόν έδαφος ΒΙΑΙΑΩΣ,ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΣ! ΟΙ λεγόμενοι Τούρκοι, που εμφανίζονται, ως έθνος σήμερα.. δεν ήσαν παρά επιτιθέμενοι και πλιατσικολόγοι του Ελληνισμού! Και συνεχίζουν να έχουν βλέψεις ακόμη… συνεχίζουν να προκαλούν και απειλούν …Αν και ο μουσουλμανικός πληθυσμός της χώρας αυτής (Τουρκίας) τουλάχιστον κατά 45 % είναι ελληνικής προέλευσης , έχει ελληνικές ρίζες !
Είναι επίσης γνωστόν ότι αναρίθμητα μνημεία και τοποθεσίες της Ελλάδας έχουν ανακηρυχθεί από τον ΟΗΕ, είτε ως προστατευόμενα μνημεία φυσικού κάλλους, είτε ως μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς. ( Τα αναγνωριζόμενα από τον ΟΗΕ μνημεία ως προστατευόμενα, στην Ελλάδα είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη χώρα, είτε φυσικού κάλλους, είτε πολιτισμικά!!!)

Οπότε η επί μέρους αυτή αναγνώριση, μπορεί άνετα να οδηγήσει στην καθολική αναγνώριση της Ελλάδας ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! 

Είναι γνωστόν ότι η παγκόσμια επιστημονική -πνευματική κοινότητα, αλλά και οι απλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν και διακηρύσσουν ότι Ελλάς αποτελεί όχι μόνον τον θεμέλιον λίθον αλλά και συνεχή τροφόν του σύγχρονου λεγόμενου Πολιτισμού.

Είναι γνωστόν επίσης ότι εσχάτως, για μια ακόμη φορά μέσα στους αιώνες η Ελλάς ξαναβρίσκεται στο στόχαστρο αναιδών –επιεικώς-επιβουλών με βασική επιδίωξη το οικονομικό κατασπαραγμό της χώρας.Δεν πρόκειται ακριβώς για βουλήσεις κρατικών οντοτήτων, αλλά περί ομάδων οικονομικών τυχοδιωκτών , που ωστόσο δρουν συνεργαζόμενοι με χθόνιους πρόσφορους κρατικούς παράγοντες, που σαφώς δεν εκπροσωπούν τη γενική άποψη των λαών τους.

Ως πότε πια θα κρατήσει αυτή η άγρια, απάνθρωπη επιθετικότητα ,εναντίον μιας χώρας, της Ελλάδας που ευεργετεί σταθερά την ανθρωπότητα,χωρίς να στρέφεται έναντι ΟΥΔΕΝΟΣ; Γιατί μια τέτοια ιεροσυλία-( ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ σε όλο τον κόσμο είναι γεμάτα από κλεμμένα αρχαιολογικά ελληνικά αριστουργήματα) έναντι ενός λαού που διαπράττει , το… αδίκημα να ευεργετεί και περιθάλπει τους πάντες επί Γης; Και το ατύχημα, η ειρωνεία είναι ότι ΟΛΟΙ οι λαοί της αναγνωρίζουν την ανεπανάληπτη αυτή προσφορά! Το θέμα σκαλώνει στις οικονομικές συμμορίες,βασικά Τραπεζιτών, Χρηματιστηριακών παικτών, καιροσκόπων και νταβατζήδων που σήμερα έχουν καπελώσει ελέγχοντας τις πολιτικές ηγεσίες των λαών!

Ως που θα πάει , πόσο θα κρατήσει πια, αυτό το αέναο μέσα στην ιστορία , μοναδικό πλιάτσικο σε πολιτιστικούς και ορυκτούς θησαυρούς, αυτού μοναδικού ευεργέτη της ανθρωπότητας λαού, των Ελλήνων;
Ακόμη και οι μακρινοί Ηνωμενο-Πολιτειακοί Αμερικάνοι…εδώ στην ελληνική επικράτεια –γειτονιά της Μεσογείου, που πάντα ήταν ελληνική θάλασσα-στοιβάζονται, διαγκωνιζόμενοι στην αρπαγή του πλούτου της ! 

Τι ζητάνε οι Αμερικάνοι στο σπίτι μας;;..
Και τώρα οι Ουνικής προέλευσης Γερμανοί, κάθε άλλο παρά ευρωπαϊκό φύλο; Τι θέλουν; Για να επιβιώσουν αυτοί επί του πτώματος των Ελλήνων; Μα αυτό είναι ιστορική ανοησία! Ο Έλληνας ποτέ δεν πεθαίνει. Η ιδιοσυστασία του ( DNA) τον κάνει να επιβιώνει και ποτέ να μην πεθαίνει..ως είδος ανάδελφον ΜΟΝΑΔΙΚΟ και πάντα μπροστάρης στη ζωή!) Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση εξαφάνισης του είδους όσα κι αν κατεργαστούν οι θλιβεροί τύπου Κίζινγκερ και της ακατανόμαστης απειραρίθμου κομπανίας του!..

Αλλά ως που θα τραβήξει αυτή η εγκληματική φάρσα;…Ο ΟΗΕ τι κάνει; Η ανθρωπότητα είναι γέννημα και θρέμμα Ελλήνων, Άρα η γενιά , η φύτρα των Ελλήνων, δεν πρόκειται να εξαφανιστεί !Είναι συστατικό πολλών λαών επί γης! Πολλοί από τους υπάρχοντες λαούς είναι ελληνικής καταγωγής (κατά την εξέταση του DNA τους), Όμως κάποια στιγμή ΟΛΟΙ οι λαοί πρέπει να συσκεφθούν και να ομονοήσουν ως προς την προστασία του λαού των Ελλήνων…ως ιερόν κι άβατον ΜΝΗΜΕΙΟ. Θαυμάζουν την Ελλάδα, κι άρα οφείλουν να την θωρακίσουν κατά οιασδήποτε επιβουλής.

Έτσι λοιπόν η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΏΝ διενήργησε –Δημοσιογραφική ανίχνευση-έρευνα των διαθέσεων των διπλωματών, θέτοντας το εξής αθώο ερώτημα σε διπλωμάτες 50 χωρών που εκπροσωπούνται εν Αθήναις!

--Πως θα βλέπατε την ανακήρυξη από τον ΟΗΕ , της Ελλάδας ως προστατευόμενης χώρας-μνημείο, Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς; Κι άρα κανείς δεν πρέπει να την επιβουλεύεται Αλλά να τη σέβεται ;

Ερευνήθηκαν 50 εν Αθήναις..πρεσβείες, και 96 διπλωμάτες τους.Κι αυτό για να τσεκαριστούν οι γενικότερες διαθέσεις, του ξένου διπλωματικού παράγοντος.

Τα αποτελέσματα από τη δημοσκόπηση-έρευνα αυτή , που προέκυψαν είναι τα εξής ..και καταλυτικά:

1) Το 92%, των διπλωματών δηλώνουν θετικοί, προς την εκδοχή αυτή, του να καταστεί ,δηλαδή, η Ελλάς Προστατευόμενο μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς!
2)Το 4% είναι σκεπτικοί, στο στυλ.. “θέλει σκέψη το πράμα”
3) Το 3% ..αρνήθηκαν να απαντήσουν και το
4) 1% δήλωσαν κάθετα αρνητικοί.. ( διότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται στην εποχή μας)

..Οι ερευνητές της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, στις κουβέντες που είχαν… αντέτειναν το επιχείρημα της Ελβετίας.. Πως και για πιο λόγο η Ελβετία, ατύπως προστατεύεται.. και παραμένει στο απυρόβλητο , απολαμβάνοντας σταθερής ..ηρεμίας; 

Γιατί όχι η Ελλάς ως το υπέρτατο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ-έστω κι ατύπως- Μνημείο ταυτότητας του Ευρωπαϊκου Δυτικού Πολιτισμού, διατί δεν πρέπει να έχει ανάλογα ή και περισσότερα ασφαλώς, προνόμια;
Κατόπιν όλων αυτών Εξοχότατε, επί των Εξωτερικών, υπουργέ κ. Αβραμόπουλε, μπορείτε επί της εισηγήσεώς μας , να δρομολογήσετε τα δέοντα…

Βεβαίως υπάρχουν πολλοί παράμετροι (διακρατικές συμφωνίες, συμμετοχή σε επιθετικούς –”αμυντικούς” σχηματισμούς ΝΑΤΟ κ.λ.π,αλλά το ιδεατόν είναι ότι η Ελλάς οφείλει να διεκδικήσει την απόλυτη ανεξαρτησία της, απαιτώντας τον σεβασμό των πάντων για τις προσφορές της .Γνωρίζουμε τις επί μέρους δυσκολίες…

Αλλά δεν είναι δύσκολον κατ΄αρχήν, εφόσον μελετηθεί δεόντως η πρόταση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, να προχωρήσετε σε κάποιες κινήσεις κατ΄αρχήν… 
Το προέχον είναι να τεθεί κι άμεσα το θέμα διεθνώς…

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ γνωρίζει άριστα τη σημασία της πρότασής της . Δεν είναι εύκολος αλλά έχει πολλές δυναμικές, που αντιλαμβάνεστε. Το ουσιώδες είναι να επεξεργαστεί πολιτικά με όραμα και κατόπιν να τεθεί το θέμα διεθνώς…

Θα μπορούσαμε ασφαλώς να το θέσουμε δημοσιογραφικά, άλλωστε γεννήθηκε, ξεκίνησε ως δημοσιογραφικό θέμα, που μερικώς το διερευνήσαμε. Αλλά φρενάραμε. Δεν είναι για τις δικές μας πλάτες , το αντιλαμβάνεστε. Είναι τιμάριον της πολιτικής . Λόγω ακριβώς του ειδικού βάρους του, κρίναμε σκόπιμο πρωτίστως να το προωθήσουμε προς την ώριμη και δοκιμασμένη πολιτική σας σκέψη. Δε θα θέλαμε να περιπέσει στην “σοβαροφάνεια” ενός απλού ρεπορτάζ… Θα γίνει κι αυτό, αλλά όχι επί του παρόντος.
Θα παρακαλούσαμε την Εξοχότητά σας, συλλογιστείτε επ΄ολίγον. Ζυγιάστε πρόχειρα τις προοπτικές και διαστάσεις της πρότασης και μετά πράξατε όσα δέοντα θεωρείτε εφικτά. Δεν αγνοούμε την πολυπλοκότητα και τις πτυχές των ανατροπών που εμπεριέχει η ιδέα… αλλά νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο ..

Τουλάχιστον η δική μας “ερευνούλα”, μόνον θετικά έχει συλλέξει… Αλλά είπαμε το βάρος δεν είναι για τις δικές μας πλάτες…
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες σας, αν σκαλίσουν το θέμα, είμαστε βέβαιοι ότι σε ελάχιστο χρόνο θα σας μεταδώσουν αισιόδοξα μηνύματα.. Δι ό και δεν θα χρειαστείτε τη δική μας “συμπαράσταση” …έστω και σε επίπεδο δημοσιογραφικής ερεύνης, στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεσή σας! Είσαστε αρκούντως εξοπλισμένοι.

Ταύτα αγαπητέ, Εξοχότατε Υπουργέ κ. Αβραμόπουλε Δεν ζητούμε τίποτε. Ούτε μας ενδιαφέρει η “πατρότης “ της επαναστατικής ιδέας.Πατήρ της θα είναι αυτός που θα τολμήσει Ευχόμαστε διαπύρως να είστε εσείς.
Διατελούντες
Μετά πάσης τιμής

Για την Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ        ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 
Πρόεδρος                           Γεν. Γραμματέας

Acropolis, Parthenonas

Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ελλάδα ήδη…

Η Ελλάδα, εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης, υπήρξε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών που έχουν αφήσει παντού τα ίχνη τους, στην αρχιτεκτονική των μνημείων και των οικισμών, στη μικροτεχνία, στην καθημερινή ζωή, στις διατροφικές συνήθειες και σε όλες τις μορφές της λαϊκής τέχνης στις διάφορες περιοχές της χώρας.Ο επισκέπτης μπορεί να έλθει σε επαφή με αυτό το πολύχρωμο και εντυπωσιακό μωσαϊκό, μέσα από περιηγήσεις σε χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσα από διαδρομές στην ιστορική, πολιτιστική, καλλιτεχνική και λαογραφική παράδοση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παρακάτω χώροι και τα μνημεία που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, θεωρούνται γι` αυτό προστατευόμενοι και σύμφωνα με τον κατάλογο της UNESCO έχουν ανακηρυχθεί σε Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς:
 • Άγιο Όρος (Μοναστικό Συγκρότημα)
 • Αθήνα (Ακρόπολη)
 • Βάσσες (Ναός Επικουρείου Απόλλωνα)
 • Βεργίνα - Αιγαί
 • Δελφοί (αρχαιολογικός χώρος)
 • Δήλος (αρχαιολογικός χώρος)
 • Επίδαυρος (αρχαιολογικός χώρος)
 • Παλαιοχριστιανική και Βυζαντινή Θεσσαλονίκη
 • Μοναστικό Συγκρότημα Μετεώρων
 • Μυστράς (Μεσαιωνική Πολιτεία)
 • Μονές: Δαφνίου (Αττική) Οσίου Λουκά (Βοιωτίας) και Νέας Μονής Χίου
 • Αρχαιολογικοί χώροι Μυκηνών και Τίρυνθας
 • Ολυμπία (αρχαιολογικός χώρος)
 • Πάτμος: Η Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκαλύψεως
 • Παλιά πόλη της Κέρκυρας
 • Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Σάμος : Πυθαγόρειο και Ηραίον
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε όλη την χώρα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού odysseus.culture.gr1986
Ναός του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες 1987 Δελφοί  1987 Ακρόπολη Αθηνών 1988Άγιον Όρος 1988 Μετέωρα 1988 Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά Μνημεία Θεσσαλονίκης1988 Επίδαυρος 1988
Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου 1989 Ολυμπία 1989 Μυστράς 1990 Δήλος 1990 Μονή Δαφνίου,Μονή Οσίου Λουκά και Νέα Μονή Χίου 1992 Πυθαγόρειο και Ηραίο Σάμου 1996 Βεργίνα1999 Μυκήνες και Τίρυνθα 1999
Ιστορικό κέντρο (Χώρα), Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο 2007 Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας

Η Ελλάδα έχει συνυπογράψει από το 1981 τη Συνθήκη της UNESCO για την προστασία των μνημείων και χώρων παγκόσμιας κληρονομιάς. Στόχος της UNESCO είναι η προστασία από κάθε είδους φθορά και καταστροφή, προκειμένου αυτά να κληροδοτηθούν στις γενιές του μέλλοντος.
Στο διεθνή κατάλογο της UNESCO έχουν συμπεριληφθεί ως τώρα τα παραπάνω μνημεία και χώροι, καθώς πληρούν τα προκαθορισμένα κριτήρια ώστε να χαρακτηριστούν εξέχουσας σημασίας σε παγκόσμιο επίπεδο, από ιστορική, καλλιτεχνική, επιστημονική, αισθητική, εθνολογική ή ανθρωπολογική άποψη.

Συνεπώς, δεν απομένει παρά να αναγνωριστεί ολάκερη η Ελλάδα ως χώρα –μνημείο πολιτισμού παγκόσμιας κληρονομιάς… Με την “αναγνώριση, ταυτόχρονα δίνεται μια εκπληκτική ευκαιρία και στον ΟΗΕ να κάνει ένα τολμηρό βήμα, βελτιώνοντας το προφίλ του και δικαιώνοντας τον αντιπολεμικό του ρόλο. ΄Ιδομεν.

Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών, γνωρίζει τις επί μέρους πολιτικοδιπλωματικές δυσχέρειες, αλλά το κλίμα γενικά είναι πρόσφορο σήμερα...
Η ιδέα γεννήθηκε ως γνωστόν… σαν δημοσιογραφικό ρεπορτάζ.. Αλλά κατά την έρευνα και επεξεργασία των στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι το θέμα αφορά όχι μόνον όλους τους Πανέλληνες και τους αναρίθμητους φίλους τους, αλλά ολάκερη την ανθρωπότητα, η οποία ευεργετήθηκε και συνεχίζει να ευεργετείται με τις αθάνατες αξίες του εκτυφλωτικού φωτός που εκπέμπει η Ελλάδα μέσα στους αιώνες.

Επειδή η πληροφόρηση ως προς το όραμα που μιλάμε , είναι καταγιστικη..θα σας δίνουμε τα νεότερα όταν μπορούμε να ελέγξουμε τον καταιγισμό... 

http://www.hellasnews-agency.blogspot.gr/2013/07/blog-post_12.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.