# #

12 Ιουλ 2013

"Μετατάσσονται ή απολύονται όλοι πλην των ανθρώπων μας"!


Mια καθαρή πρόκληση απέναντι στους εξαθλιωμένους πολίτες αποτελεί η διάταξη που περιλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο που εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τους πολίτες και αφορά την εξαίρεση από απολύσεις και αναγκαστικές μετατάξεις των δημόσιους υπαλλήλων του στενού και του ευρύτερου τομέα οι οποίοι είναι αποσπασμένοι στα γραφεία των υπουργών, των κομμάτων και των βουλευτών.
Να σημειωθεί ότι κάθε βουλευτής δικαιούται να έχει έως και...
τέσσερις συνεργάτες αποσπασμένους από υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ σημαντικό αριθμό δικαιούνται και οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων (σ.σ. ανάλογα με την κοινοβουλευτική τους δύναμη).
Το "βαθύ κράτος" ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε μία επίδειξη αλαζονείας και παλαιοκομματισμού προστατεύουν τους "πολύ" δικούς τους ανθρώπους, μέσω των οποίων ελέγχουν, φυσικά την κρατική μηχανή.
Η συγκεκριμένη διάταξη (αρ.90 παρ. 2), αποτελεί ακόμα μία απόδειξη οτι "τίποτα δεν αλλάζει" σε μία χώρα όπου έχει πληγεί από έναν οικονομικό Αρμαγεδόνα.
Αλλά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να επιβιώνουν όπως οι κατσαρίδες μετά από πυρηνική καταστρoφή και να κυβερνούν την χώρα έστω και με κλάσμα των εκλογικών ποσοστών που είχαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.