# #

6 Αυγ 2012

Αυτή η ναζιστική Ευρώπη να πάει να γαμηθεί! Θέλουμε να καλλιεργούμε τα δικά μας παραδοσιακά προϊόντα κι όχι της Monsanto!


Με απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 12 Ιούλη 2012, το «δικαστήριο» των ναζί του 21ου αιώνα απαγορεύει την εμπορική διάδοση, καλλιέργεια των παραδοσιακών σπόρων που δεν υπάρχουν στον…
κατάλογο της Ε.Ε.
Η Monsanto θα ελέγχει και τι θα τρώμε!

Μούγκα στην Ελλάδα της τρόικας!

  sibilla,seisaxthiablog

6 σχόλια:

  1. οχι μονο τι τρωμε αλλα και τι θα χεσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΣΗΣ ΝΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανενας αγωνας,
    στα τσακιδια οι σκατογερμανοι με τα δικαστηρια τους.
    αγωνας εδω, υπογραφες για εκει, διαδηλωση για το αλλο δεν θα κανουμε τιποτε αλλο απο το να ασχολουμεθα με τα γερμανικα καθικια. ανυπακοη σε ολα εως οτου καταρευσουν οι νεοναζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ------ΝΕ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήδη τώρα έχουν εξαφανισθεί παραδοσιακοί σπόροι όπως καλαμποκιών ,κόκκινης πατάτας , τομάτας . Η Μονσάντο είναι Εβραϊκών συμφερόντων και μοναδικό μέλημα της είναι να μονοπωλεί τους σπόρους με σκοπό κοινό με τον διεθνή Σιωνισμό , να επιβληθούν επί των λαών της γής (Βλέπε 24 πρωτοκολλα του Σιωνισμού συγγραφεύς κόρντον Πράις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήδη τώρα έχουν εξαφανισθεί παραδοσιακοί σπόροι όπως καλαμποκιών ,κόκκινης πατάτας , τομάτας . Η Μονσάντο είναι Εβραϊκών συμφερόντων και μοναδικό μέλημα της είναι να μονοπωλεί τους σπόρους με σκοπό κοινό με τον διεθνή Σιωνισμό , να επιβληθούν επί των λαών της γής (Βλέπε 24 πρωτοκολλα του Σιωνισμού συγγραφεύς κόρντον Πράις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.