# #

10 Αυγ 2012

Πολύ αποκαλυπτικός ο ...ανεπανάληπτος Βύρων


Πολύδωρας: Είχα το δικαίωμα να διορίσω την κόρη μου
Τελικά αυτός ο Πολύδωρας είναι καταπληκτικός. 

Μόλις αποκαλύφθηκε το θέμα διορισμού της κόρης του στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή το δικό του και ενώ παρέμεινε Πρόεδρος για μία μόνο μέρα, όλοι στο Μαξίμου περίμεναν την παραίτηση της, έτσι ώστε να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα.

Αντί αυτού, ο Βύρων δήλωσε πως...

διόρισε την κόρη του, (ένα άτομο, ενώ όπως λέει είχε δικαίωμα μέχρι 6!)επειδή τη θεωρεί ιδανικό συνεργάτη, έχει 3 πτυχία, μιλάει 4 γλώσσες, μα πάνω από όλα.. γιατί είχε δικαίωμα να το κάνει! Μάλιστα, ο ίδιος διερωτάται όπως δήλωσε, για ποιο λόγο ήρθε το θέμα στη δημοσιότητα, ενώ πρόσθεσε πως σίγουρα υπάρχουν σκοπιμότητες που θα αποκαλυφθούν!

Όντως είναι πολύ αποκαλυπτικός ο Βύρων! Μας αποκαλύπτει πως υπάρχει νόμος, σύμφωνα με τον οποίο έχουν το δικαίωμα να προσλαμβάνουν τους συγγενείς τους και να τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος οικογενειακώς. 

Το έχουμε ξαναπεί, ακόμα και αν η μισή Ελλάδα τρώει από τα σκουπίδια, ακόμα και αν φτάσει το 70% η ανεργία, ακόμα και αν ο βασικός πάει στα 100 ευρώ το μήνα, ο Έλληνας βουλευτής, θα συνεχίζει να κάνει ο,τι έκανε. Γιατί; Πρώτον γιατί μπορεί και δεύτερον γιατί τον αφήνουμε να μπορεί.


 RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.