# #

25 Αυγ 2012

Η γελοιοποίηση του Σαμαρά..."πρωθυπουργού της Ελλάδας"


ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ «ΔΟΥΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ» ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ!

Ο Σαμαράς έσπευσε στο Βερολίνο προσφέροντας ένα σκανδαλώδες «δώρο» πρώτης τάξης στηΜέρκελ, το οποίο έστειλε στους Γερμανικούς κυρίαρχους κύκλους ένα ηχηρό μήνυμα απεριόριστης δουλοφροσύνης!

Συγκεκριμένα, ο Σαμαράς έβαλε τον Στουρνάρα να… υπογράψει λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τη Μέρκελ την κατάπτυστη συμφωνίαπλυντήριο» που απαλλάσσει τη Siemens από τα δύσοσμα έργα και τις ημέρες της στην Ελλάδα.

Αυτή η κίνηση απέραντης υποταγής της χώρας μας προς τη Γερμανική πολιτική και οικονομική ελίτ, αντίνα κατευνάσει τη Μέρκελ και να ενισχύσει τη θέση του Σαμαρά, συνέβαλε στο ακριβώς αντίθετο.

Ο μεν Σαμαράς όχι μόνο δεν τόλμησε στη συζήτηση με τη Μέρκελ να πει έστω και μια λέξη για την,ατελέσφορη, έτσι κι αλλιώς, επαναδιαπραγμάτευση, αλλά παρέπεμψε στις καλένδες και αυτήν ακόμα την ανούσια, αν όχι και επιζήμιαεπιμήκυνση.

Αντίθετα η Μέρκελ, έχοντας στα χέρια της το «συγχωροχάρτι» της Siemens, ως δείγμα της γερμανικής επικυριαρχίας στη χώρα μας, πέρασε στην αντεπίθεση.

Στην ουσία η Γερμανίδα καγκελάριος απευθύνθηκε προσβλητικά και περιφρονητικά στον Έλληνα πρωθυπουργό, ζητώντας να σταματήσει τα λόγια και να περάσουν οι ελληνικές κυβερνήσεις σε πράξεις πλήρους και απόλυτης εφαρμογής του χρεωκοπημένου μνημονίου, ενώ παρέπεμψε το μέλλον της χώρας στην έκθεση των τροϊκανών υπαλλήλων!

Ο ΑΣαμαράς όχι μόνο δεν έδειξε την παραμικρή αντίδραση απέναντι στην περιφρόνηση και τηννεοαποικιακή νοοτροπία της Μέρκελ αλλά, σκύβοντας υποτακτικά το κεφάλι, υποσχέθηκε «πράξειςπου έχουν μεγαλύτερη αξία από τα λόγια», πράγμα που μεταφράζεται ότι θα γίνουν τα «πάντα» , όσο και αν υποφέρει ο λαός και ο τόπος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πιστωτές και το γερμανικό διευθυντήριο!

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό ότι ο Α. Σαμαράς τόνισε ότι η Ελλάδα «δεν ζητάει άλλα χρήματα» (δάνειαμας δίνουν με το αζημίωτο κ. Σαμαρά!) αλλά ζητάμε «ανάπτυξη», λες και μπορούν να υπάρξουν αναπτυξιακές επιλογές χωρίς χρήματα! Εκτός και αν ως ανάπτυξη ο Α. Σαμαράς εννοεί τιςιδιωτικοποιήσεις-ξεπούλημα της χώρας.

Το μόνο που, γελοιοποιούμενος στην κυριολεξία, ζήτησε από τη Γερμανία ο ΑΣαμαράς, ήταν να σταματήσουν οι Γερμανοί αξιωματούχοι τις δηλώσεις για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, διότι, όπως είπε, τέτοιες δηλώσεις αποτελούν εμπόδιο για τις «ιδιωτικοποιήσεις» στην Ελλάδα!!!Ευρώ, δηλαδή, και «ξερό ψωμί», αν θέλουμε να ξεπουληθεί η χώρα, ξεπούλημα το οποίο θα ανακοπεί ακόμα και με την υποψία της δραχμής!!!

Γίνεται σαφές ότι μετά τη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ, η Ελλάδα της θλιβερής συγκυβέρνησης οδεύει ολοταχώς, χωρίς στοιχειώδεις προστατευτικές ζώνες, στη συντριβή που εξασφαλίζει η άνευ όρων και ορίων μνημονιακή προσήλωση και πειθαρχία!

Με ένα πακέτο λεηλασίας ύψους περίπου 20 δισ. και την τυφλή υποταγή στους πιοσκληροπυρηνικούς γερμανικούς κύκλους, η Ελλάδα στέλνει ευθέως το μήνυμα, ακόμα και στις λεγόμενες «αγορές», ότι τρέχει ιλιγγιωδώς στη χειρότερη καταστροφή που θα υποστεί χώρα σε καιρόειρήνης (ή μήπως χειρότερη και από τυφλό πόλεμο ;) .

Η Αριστερά, όλων των αποχρώσεων, έχει αίσθηση αυτής της τραγωδίας;

Και αν έχει, γιατί δεν εγκαταλείπει γρήγορα τους φραστικούς υπερεπαναστατικούς ακροβατισμούςκαι την αδιέξοδη προσκόλληση στην «ευρωλαγνεία»;

Γιατί δεν ανοίγει άμεσα στους δρόμους του διαλόγου, της κοινής δράσης, της συμπόρευσης και της συμπαράταξης;

 iskra,από δω

2 σχόλια:

  1. ποια αριστερα ρε καρα γκιοζη??
    ακομα εκει εισαι??
    αριστερα χορτασαμε με το σιωνιστικο πασοκ.
    τωρα μονον οι Ελληνες, ΙΣΩΣ, κανουν κατι για την πατριδα. η αριστερα φερνει ισλαμοπακιστανα πιθηκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ(ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ) ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
    Δολοφόνοι ,κακοποιοί, εμπρηστές, ανώμαλοι, έμποροι ναρκωτικών υποψήφιοι Βουλευτές;
    Πόσο ΔΕΞΙΟΦΘΑΡΜΕΝΟ είναι το Ελληνικό κράτος; Γιατί δεν έγινε αποχουντοποίηση στη δημόσια ζωή της χώρας. Οι επίορκοι δικαστές της Χούντας, «κλωνοποίησαν» την νέα γενιά Δικαστών;
    Υπάρχει Δικαστική ασυλία των νονών της νύχτας;
    Η Χρυσή Αυγή είναι μία νεο-ναζιστική Ακροδεξιά ρατσιστική οργάνωση που συντηρείται απο Γερμανικά Κεφάλαια και που συναπαρτίζεται από εμπόρους ναρκωτικών, εμπρηστές, μπράβους, εκβιαστές και λοιπούς εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Εκμεταλλευόμενη τον φόβο και την αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών λόγω της αύξησης των λαθρομεταναστών και της διαφθοράς των παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), η Χρυσή Αυγή αυτοπροβάλλεται ως άφθαρτο εθνικιστικό κόμμα που επιζητά την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοκρατία.

    Συνυπάρχουν δε ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ φυγόδικοι και μη, θρασύδειλα υποκείμενα που χτυπούν γυναίκες, που μαχαιρώνουν (νόμιμους ή μη) μετανάστες, που τραμπουκίζουν αστέγους, που κοροϊδεύουν απόρους, που πωλούν ναρκωτικά έξω από Γυμνάσια και Λύκεια, που εκβιάζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων, που πράττουν ληστείες και διαρρήξεις, που πραγματοποιούν κατά παραγγελίαν εμπρησμούς !

    Επιμένουν ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΛΟΙΦΗΣ! να προβάλλουν απόψεις που είναι ενάντια στο Ελληνικό Σύνταγμα, την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο. Απόψεις που εκθέτουν την χώρα παγκοσμίως και έχουν έμπρακτες επιπτώσεις στις διπλωματικές της σχέσεις. Απόψεις που συνιστούν πλημμελήματα ή κακουργήματα καθώς εμπεριέχουν εξύβριση, απειλή, προσβολή προσωπικότητος, διασπορά ψευδών ειδήσεων, υποκίνηση σε τέλεση αξιοποίνων πράξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.