# #

20 Αυγ 2012

Πρωτοκλασάτοι στο δρόμο του Άκη???


Ερχεται νέος σεισμός και νέα πολιτική θύελλα, εφάμιλλη μεν με αυτή που δημιούργησε η προφυλάκιση του Ακη, αλλά ακόμα πιο σπουδαία, γιατί ανοίγει την πόρτα της μίζας των εξοπλιστικών…
Δύο τεράστια ονόματα της πολιτικής, ένα εκ δεξιών και ένα εξ ευωνύμων του Ακη, αναμένουν οσονούπω κλητεύση για έναρξη δικαστικής διερεύνησης του ρόλου τους στα εξοπλιστικά.
Και τα δύο ονόματα έχουν κάνει τεράστια περιουσία. Του μεν ενός η περιουσία είναι εμφανής, όπως και η χλιδάτη ζωή την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει με τη μέθοδο της σκληρής δουλειάς και των τυχερών από συγγενείς… 
Του άλλου η περιουσία δεν...
είναι εμφανής, ενώ ο ίδιος είναι εξαιρετικά σιωπηλός και σχεδόν εξαφανισμένος απο το πολιτικό γίγνεσθαι παρότι και λόγω της θέσης του και της ιδιοσυγκρασίας του θα περίμενε κανείς να σπάει… πέτρες!
Για να μπλοκαριστούν οι δικαστικές διερευνήσεις, έχουν ασκηθεί εδώ και χρόνια τεράστιες πιέσεις από δύο κατευθύνσεις, οι οποίες ανταγωνίζονται η μία την άλλη στα εξοπλιστικά της Ελλάδας, όμως αν πρόκειται να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, τότε συμμαχούν και πιέζουν για ελεγχόμενες αποκαλύψεις.
Ρόλο στην έκρηξη φαίνεται πως έχει και πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας, ο οποίος στριμώχτηκε και διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι αν τον ακουμπήσουν, αν αποκαλύψουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ της Ρόδου, τότε θα πάει γραμμή στις δικαστικές αρχές και «θα τινάξει το σύστημα στον αέρα».
Ο Γραμματέας ως τώρα εμφανιζόταν με απόλυτη βεβαιότητα ήσυχος ότι δεν θα τον ακουμπήσουν και στηριζόταν στην καλή σχέση που είχε με τον Ακη,ο οποίος τον διαβεβαίωνε ότι «όχι μόνο την ΕΡΜΕΣ (HERMES) αλλά και την Ελβετία ολόκληρη να αγόραζε η Βίκυ δεν θα την ρωτούσαν καν απο καμία κρατική υπηρεσία τι τρέχει με τις αγορές».
Ιδιαίτερα σοκαρισμένος εμφανίζεται ο Γραμματέας μετά τις αποτυχίες της Βίκυς Σταμάτη να πάει έστω σε νοσοκομείο με κάποια ασθένεια και παραμένει στον Κορυδαλλό.
Μέσω του δικηγόρου του διεμήνυσε ότι μπορεί να δέσει τα στοιχεία και για τα άλλα δύο πρωτοκλασσάτα στελέχη της πολιτικής.
Πριν λίγα 24ωρα είχαν φουντώσει οι φήμες για έφοδο διωκτικών αρχών σε λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία του ενός εκ των δύο πρωτοκλασάτων. Μάλιστα υπήρχε έντονη φημολογία μέχρι τις ανώτατες βαθμίδες της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας ότι τα στοιχεία είναι ικανά να οδηγήσουν και σε άμεση σύλληψη και προφυλάκισή του.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάσταση που τον αφορά θυμίζει έντονα την εποχή καλλιέργειας σχετικού κλίματος για την υπόθεση Ακη.
Και τότε υπήρχαν διαρροές και ο Ακης, για να τις διασκεδάσει και να κόψει την όρεξη δικαστικών, άρχισε δημόσιες εμφανίσεις. Αλλά όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη…
Ιδιο μοιάζει το κλίμα και τώρα για τον έναν εκ των πρωτοκλασσάτων. Θεωρούν βέβαιο όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο ότι θα καταλήξουμε και μάλιστα σύντομα σε μια παρόμοια υπόθεση Ακη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ο δεύτερος…
Κατά τις πληροφορίες, στοιχεία για μαύρο χρήμα στα ανώτατα κλιμάκια της πολιτικής υπάρχουν σε αφθονία.Οι πιέσεις προς την Δικαιοσύνη είναι τεράστιες και το αποτέλεσμα αβέβαιο.
Ερωτηματικό αποτελεί ακόμα και η δικαστική επιβράδυνση στην υπόθεση του Βστοπεδίου. Απο την πληθώρα στοιχείων που υπήρχαν φτάσαμε στη στασιμότητα, ώστε αν και η δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου άρχισε πριν… 4 χρόνια (8 Σεπτεμβρίου του 2008), εδώλιο δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα…
Πολλοί θεωρούν επίσης ότι η Βίκυ Σταμάτη κάνει συνεχώς αιτήσεις αποφυλάκισης και πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία χωρίς να έχει τίποτα για να δημιουργηθεί κατάλληλο κλίμα στο πόπολο και να θεωρηθεί ότι σχεδόν δικαιωματικά βγήκε από τις φυλακές… Τα λεφτά και η περιουσία είναι μεγάλη και πρέπει να τη χαρεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.