# #

22 Αυγ 2012

Το 4ο Ράιχ συνεχίζει την επεκτατική «πολιτική του»thumb
Οι εντολές των δανειστών μας, του ΔΝΤ,δηλαδή  του 4ου Ράιχ δίνουν και παίρνουν με αποτέλεσμα  η ύφεση να είναι ο μοναδικός μας δρόμος.
Τελικά τα πειράματα που έκαναν επάνω μας στέφθηκαν με επιτυχία, αφού η εσωτερική μας τρόικα τα αποδέχεται, ή τα ανέχεται σιωπηρά, ώστε να συνεχισθεί η πορεία της καταστροφής μέχρι το τραγικό τέλος… 
Η νέα δημοκρατική εκλεγμένη κυβέρνηση τολμά και υλοποιεί τα μέτρα που μας επιβάλουν και μάλιστα σε καιρό ειρήνης
Και για να τα πετύχουν όσα έχουν βάλει στο νου τους, προπαγανδίζουν συστηματικά  ότι θα μας πετάξουν από το ευρώ ή ότι θα μας κάνουν το βίο μας αβίωτο για να μας φοβίσουν και να αποχωρήσουμε από μόνοι μας … πράγμα βέβαια που δεν είναι και τόσο κακό τελικά!
 Βέβαια είναι απορίας άξιος ο ...
χειρισμός τους στο θέμα αυτό, αφού είναι αρκετοί πλέον αυτοί που καταλαβαίνουν ότι τα ελλείμματα του Νότου, είναι τα πλεονάσματα του Βορρά και η χρηματοπιστωτική κερδοσκοπία ακμάζει!
Μάλλον για αυτό το λόγο αφήνουν κάποια περιθώρια  για περαιτέρω επιμήκυνση χρέους την οποία βέβαια αναμένεται να την πληρώσουμε με το αζημίωτο… Δεν θέλουν να φανεί η ασυδοσία τους και  μας πετάνε και ένα κοκαλάκι και  να φάμε το παλούκι πιο εύκολα!!!
Το τίμημα θα ξεκινήσει με τα αναπηρικά επιδόματα θα μειωθούν στα 230 ευρώ από 313 ευρώ που είναι σήμερα. Το ποσό αυτό λαμβάνει το 65% των αναπήρων.
Θα συνεχιστεί με τις υπόλοιπες ευπαθείς ομάδες βλέπε ΕΟΠΥΥ και θα ολοκληρωθεί με την εξαθλίωση όλων των ομάδων εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.