# #

24 Αυγ 2012

Με τη βοήθεια της Παναγίας...


Ο αδιάφθορος Σαμαράς

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους διορισμούς παιδιών, αδερφών, γαμπρών και άλλων συγγενών και φίλων στη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς –με τη βοήθεια της Παναγίας- ανακοίνωσε πως θα θεσμοθετηθεί η απαγόρευση προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι δευτέρου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους. 

 Η ανακοίνωση του κ. Σαμαρά θορύβησε τους βουλευτές αλλά, ήδη, έχουν βρει τρόπους για να ξεπεράσουν την απαγόρευση των προσλήψεων των συγγενών τους. 

 Οι βουλευτές αποφάσισαν να ...
προσλαμβάνουν ο ένας τους συγγενείς του άλλου. 

 Ο Γιάννης Τραγάκης θα προσλάβει την κόρη του Βύρωνα Πολύδωρα, ενώ ο Βύρων Πολύδωρας θα προσλάβει την αδερφή του γαμπρού του Γιάννη Τραγάκη, ενώ δεν αποκλείεται να προσλάβει και τον μπατζανάκη του Μεϊμαράκη.

 Αν ο Αντώνης Σαμαράς θυμώσει και –με τη βοήθεια της Παναγίας- απαγορεύσει στους βουλευτές να προσλαμβάνουν στη Βουλή τους συγγενείς των άλλων βουλευτών, οι βουλευτές έχουν βρει ένα εξαιρετικό σχέδιο, για να αποφύγουν και αυτόν τον σκόπελο. 

 Ο Βύρων Πολύδωρας σκέφτεται να δώσει την κόρη του για υιοθεσία, ώστε να μπορεί να την προσλάβει στο γραφείο του στη Βουλή.

 Έξαλλος –σύμφωνα με τα ΜΜΕ- ο Αντώνης Σαμαράς με τον νεποτισμό των βουλευτών αλλά ο ίδιος είχε φροντίσει –όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού- να διορίσει στο Μουσείο της Ακρόπολης όλη την Καλαμάτα. 
 Με τη βοήθεια της Παναγίας, πάντα. (Γελοίος πρωθυπουργός, γελοίοι πολιτικοί, γελοίοι πολίτες, γελοία χώρα. Όλα αρμονικά.)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.