# #

25 Αυγ 2012

Έρωτες και διορισμοί στη Βουλή...


 

 Η ευτυχής οικογένεια του βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Τραγάκη και η καθυστερημένη παρέμβαση του πρωθυπουργού για τους διορισμούς τέκνων, εγγονών και αδελφών βουλευτών.
 
Το "love story" της οικογένειας υποχρεώνεται να εξιστορήσει ο Γιάννης Τραγάκης προκειμένου να ...
εξηγήσει πώς παιδιά, γαμπροί και νύφες του βρέθηκαν να είναι υπάλληλοι της Βουλής, εκμεταλλευόμενοι ρυθμίσεις που έγιναν επί προεδρίας Σιούφα το 2009. Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής βρέθηκε να έχει διορίσει στη Βουλή συνολικά τέσσερα άτομα: την κόρη του, τον γαμπρό του, την νύφη του και εσχάτως και (ως μετακλητή υπάλληλο) την αδελφή του γαμπρού του...
Σύμφωνα με πηγές του Γ. Τραγάκη, η ιστορία έχει ως εξής: Κατ' αρχήν ο γιος του (που μάλλον είναι ο "ριγμένος" της οικογένειας): δεν έχει διοριστεί στη Βουλή, είναι ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός (συνεχίζει το επάγγελμα του πατέρα του).
Όμως η νυν σύζυγός του δικηγόρος Έσμη Κρουστάλλη Τραγάκη διορίστηκε στη Βουλή, αφού γνώρισε τον έρωτα μέσα σε μία εξεταστική επιτροπή που ερευνούσε... σκάνδαλα για όπλα. Πρόκειται για την εξεταστική για τα οπλικά συστήματα TOR-M1, στην οποία πρόεδρος ήταν ο Γ. Τραγάκης! Τότε, το 2004, κάθε κόμμα είχε διορίσει έναν δικηγόρο και η Έ. Κρουστάλλη βρέθηκε δίπλα στον Γ. Τραγάκη. Κάπως έτσι γνωρίστηκε με τον γιο του και παντρεύτηκαν. Μετά, χάρις στη ρύθμιση Σιούφα, διορίστηκε...
Η κόρη του αντιπροέδρου Αργυρώ Τραγάκη ήταν στο γραφείο του πατρός της από το 1992. Με τον νόμο Σιούφα μονιμοποιήθηκε.
Ο σύζυγός της Τάσος Λεοντής ακολούθησε άλλη πορεία. Είχε προσληφθεί την δεκαετία του 1980 στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά Κανάλι 11. Το 2004, και με τα προβλήματα βιωσιμότητα, του σταθμού να οξύνονται, έκανε το "μεγάλο άλμα" και αποσπάσθηκε στο κανάλι της Βουλής. Το 2009 (φυσικά χάρις στον νόμο Σιούφα...) μονιμοποιήθηκε.
Τώρα η αδελφή του Καλλιόπη Λεοντή διορίσθηκε ως μετακλητή στο γραφείο του Γ. Τραγάκη.
Συμπέρασμα: Η οικογένεια Τραγάκη πρέπει να ανάψει μία λαμπάδα στο ύψος του πρ. προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.
Κ.Που.
Η ΑΥΓΗ, 24/8/2012

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.