# #

22 Αυγ 2012

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ !!!!


Στο 2ο Φεστιβάλ Νέων του Ολύμπου 2012 ο Γιάννης Δόνδωρος με το μουσικό σχήμα "ΕΞ ΕΛ" !!

Στο 2ο Φεστιβάλ Νέων του Ολύμπου 2012 θα κάνει την επόμενη LIVE εμφάνισή του ο Γιάννης Δόνδωρος παρέα με το μουσικό σχήμα"ΕΞ ΕΛ" !!


Στις 2 Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:30 οι πρόποδες του Ολύμπου και οι επισκέπτες της εν λόγω διοργάνωσης, θα συντονιστούν με τους ήχους ....Γιάννη Δόνδωρου & "ΕΞ ΕΛ" !!


Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει εμφάνιση του τραγουδοποιού παρέα με το επώνυμο μουσικό σχήμα "ΕΞ ΕΛ", το οποίο αποτελείται από τους:
Δημήτρη Κοντονή: Ηλεκτρική Κιθάρα
Βαγγέλη Σκυλοδήμο: Μπάσσο - Φωνητικά
Πλήκτρα: Βασιλική Χούντα
Τύμπανα: Πήτερ Χαραλαμπίδη
Γιάννη Δόνδωρο: Ηλεκτροακουστική κιθάρα - Ερμηνεία


 Το μουσικό σχήμα "ΕΞ ΕΛ" δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2012.
Το στυλ του σχήματος είναι καθαρά Rock και Alternative Rock με το ρεπερτόριό του να αποτελείται τόσο από επιτυχίες του ελληνικού και ξένου ροκ πενταγράμμου, όσο και από μουσικές συνθέσεις και δημιουργίες των μελών του.



Οι "ΕΞ ΕΛ" ξεκινάνε φέτος στο 2ο Φεστιβάλ Νέων του Ολύμπου την πορεία τους με ήχο πλούσιο, έντονης δυναμικής και groove ιδιαίτερο από τη συνεργασία bass-drums, με ήχο στην ηλεκτρική κιθάρα ο οποίος έχει τη δικιά του ταυτότητα και keyboards με ιδιαίτερα ατμοσφαιρικούς ήχους - pads! 



Θα σας περιμένουμε όλους εκεί, 2 Σεπτεμβρίου στις 16:30, στο Πλατανόδασος Παλ. Σπαρμού του Δήμου Ελασόνας στο Νομό Λάρισας!!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ !!!!  

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.