# #

14 Οκτ 2011

Τότε ήταν εισπράκτορας των τοκογλύφων και ξεπουλητής η ΝΔ, τώρα είναι το ΠαΣοΚ και σε λίγο πάλι θα είναι η ΝΔ (ο Καστανίδης παραμένει σταρ και εκ των πρωταγωνιστών του …έργου)



Το βίντεο το ειδα στο Ελληνοφρένεια (ον δε νετ)

Η μεγάλη κοροϊδία της εναλλαγής των ολιγαρχικών κομμάτων στην εξουσία, με την σύμπραξη του λαού ως κομπάρσου, συνεχίζεται για δύο αιώνες.
 Οι αιώνιοι αντίπαλοι ΝΔ-ΠαΣοΚ αλλάζουν θέσεις και ρόλους.
 Στο ίδιο έργο.
 Της καταλήστευσης.
 Τελικός κερδισμένος: η ολιγαρχία του πλούτου (εγχώριοι κρατικοδίαιτοι και εγχώριες τράπεζες και μαζί τους οι διεθνείς συνεργάτες τους).
 Ο λαός απλώς μένει με ένα φτηνό “ελευθέρας” κουπόνι (το ψηφοδέλτιο)  προς την ψευδή λαϊκή κυριαρχία.
 Κουπόνι που η “δημοκρατία” που του υποσχέθηκαν οι εμπνευσμένοι ολιγαρχικοί του ΠαΣοΚ και της ΝΔ, αλλά και των άλλων κομμάτων, του επιτρέπει να το χρησιμοποιεί μόνο μία φορά στα 4 χρόνια.
Αμα δεν δείτε τα κόμματα και τις πολιτικές οργανώσεις να στήνουν κληρωτίδα, αντί για κάλπη, στα εσωκομματικά τους, και το ίδιο να κάνουν και τα σωματεία μας, να ξέρετε πως ο τελευταίος που είδε μια φευγαλέα όψη της αληθινής δημοκρατίας ήταν ο ρήτορας Δημοσθένης, που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο το 322 π.Χ. πίνοντας το δηλητήριο για να ξεφύγει από τα βασανιστήρια που τον περίμεναν αν έπεφτε στα χέρια των ολιγαρχικών που τον κυνηγούσαν.
Πάρτε κάτι ακόμα Καστανιδικό για να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.