# #

14 Οκτ 2011

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ..................Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ! ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ
 ΜΑΧΗΣ ................. 

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; –

Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε. 

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα. 

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα. 

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
 Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής.
 Με απλά λόγια,
πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας. 

Μία ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής EGF εγκαταστάθηκε στην Λάρισα 
(από Κλασσικοπερίπτωση) 

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, και τώρα φέρνει και τον... στρατό του!!! 

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force. 

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν. 

Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση. 

Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940. 

Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας. 

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας, θά 'θελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας. 

Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη. 

Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις". 

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες, έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού. 

Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη, τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας. 

Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν. Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας. 

Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως: 

«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί». 


Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών". 

Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη, του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας. 
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας. 

Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά. 

Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους, ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα. 

Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες οι οποίοι είχαν, έχουν και θα έχουν αφεντικό μονάχα τον Χριστό. 

Κωνσταντίνος 
Πληροφορίες και από "Κλασσικοπερίπτωση" 

ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά

9 σχόλια:

 1. ψυχαναλητης:"Ai συνεπειαι του κρατικου Αυνανισμου"14 Οκτωβρίου 2011 στις 1:09 π.μ.

  Ο Τερενς Κουικ στο βραδυνο δελτιο ειδησεων του "kontra channel"....το διεψευσε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.

  Αυτά πριν τα γράψετε να λέτε και τι έκανε ο Μεταξάς... ΙΚΑ, "ΟΧΙ" κ.α.
  Γι' αυτό μην ξαναγίνουν αυτές οι ταυτίσεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θεωρώ το "άρθρο" εξαιρετικά γελοίο.
  Όσο χαμηλά και να έχουμε πέσει, προφανώς δεν περνούν τα σύνορα μας και δεν πηγαινοέρχονται στα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα τα διάφορα «στρατεύματα κατοχής».
  Πρόκειται για επιστολή ανώνυμου στο zougla.gr. Παρόμοια με του φαναρτζή από την Κρήτη που «προέβλεψε» με επιστολή του ΣΤΟ ΙΔΙΟ site τη χρεοκοπία τον περασμένο Μάρτιο.
  Τελικά, μέσα στον ορυμαγδό της «πληροφόρησης» δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις αλήθειες από τις αρλούμπες. Και έτσι βρίσκει ευκαιρία ο κάθε κόπανος να κάνει το κομμάτι του.
  Την καλημέρα μου !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτο που προεβλεψε ο.."φαναρτζης" (απαξιωτικα δεν το ειπατε?), τελικα συμβαινει...Εσεις δηλαδη ,λετε οτι αν δεν πει η Τηλεοραση ,σεισμος δεν εγινε(κι ας ειναι γκρεμισμενα ολα...)...Επισης για να ξερετε, εγινε θεμα κι η κυβερνηση δηλωσε οτι αυτοι οι "περιεργοι' βρισκονται ΕΔΩ , αλλα μονο για ασκησεις!!! Προτρεχετε λοιπον κυριε Πετρο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες οι οποίοι είχαν, έχουν και θα έχουν αφεντικό μονάχα τον χριστό......

  Τον κακο σου τον καιρο ΑΛΗΤΗ εβραιοχριστιανε. Η Ελλας ΔΕΝ εχει κανεναν αφεντη χριστο η χριστοεβρεο η ο,τι διαολο αρεσει σε ραγιαδες προσκυνημενους.

  Λυπαμαι που ο Αριστοφανης παρεβλεψε το αθλιο υπονοουμενο του πρακτορα των σιωνιστων.

  Αμφιτρυων
  Ιτε Παιδες Ελληνων
  Νυν Υπερ Παντων Αγων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν θελω να κοβω και να ραβω στα γραπτα αλλων...Εχεις ομως δικιο , επρεπε να το σχολιασω...Και φυσικα οι Ελληνες δεν εχουν κανενα αφεντικο και κυριως καποιον Χριστο που φθονει την Ελλαδα αιωνες τωρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μπορεί να προτρέχω εγώ, ίσως πάλι να προτρέχετε εσείς κ. Αριστοφάνη. Η αστυνομία το διαψεύδει κατηγορηματικά:
  "Σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγονται σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και τα οποία αφορούν την έλευση και την παρουσία ευρωπαϊκών δυνάμεων διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων και καταστολής, με την ονομασία «EUROGENDFOR», ανακοινώνεται ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επιτέλους και η ανευθυνότητα έχει όρια", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
  (http://www.epikairo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9674:-blogs&catid=44:politikh&Itemid=27)

  Στην ερώτησή σας (προτρέχω) και ποια είναι η αστυνομία που το διαψεύδει; θα ρωτήσω και ποιος είναι αυτός που το υποστηρίζει; Τον ξέρουμε; Θα μπορούμε να τον πλακώσουμε στις κατακεφαλιές αν αποδειχθεί η «είδηση» φούμαρα;
  Ο φαναρτζής προέβλεψε χρεοκοπία την 25η Μαρτίου 2011 και ανέφερε στο «πόνημα» του ότι ο ΓΑΠ θα συνδυάσει την ημερομηνία με την επανάσταση του 1821 (!!!) και θα ζητήσει συστράτευση όλων μας, θα μιλήσει για εθνική ανεξαρτησία, εδαφική ελευθερία και άλλες αρλούμπες.
  Το επάγγελμά του δεν το ανέφερα απαξιωτικά, όπως υποθέσατε. Ο ίδιος είναι που το απαξιώνει και το αποκρύπτει στην επιστολή του παρουσιαζόμενος ως «υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας», νομίζοντας ότι θα μας θαμπώσει.
  Εν τω μεταξύ αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε τουλάχιστον 10 ημερομηνίες που η Ελλάδα πτωχεύει. Να γράψω ανώνυμα κι εγώ άλλες δύο να τις κάνουμε 12;
  Όταν η χώρα πτωχεύσει, να είστε σίγουρος ότι θα το μάθουμε. Εγώ είμαι αυτός που προτρέχει;
  Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω - σχετικά με το σεισμό που αναφέρατε - αν εγώ βγω στα κανάλια και ισχυριστώ ότι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα γίνει σεισμός στην Ελλάδα, θα θεωρηθώ επιστήμων ή προφήτης;
  Τα σέβη μου…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο Νατοικός στρατός προς καταστολή εξεγέρσεων, εν όψει των αποτελεσμάτων της κρίσης...είναι γεγονός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.